Ze mogen wel weten dat ik ziek ben, maar niet zien. Wanneer u heel ziek bent maakt het verlies van uw haar dan nog iets uit? Ja, héél véél, zeggen de vrijwilligers van de Stichting Puik voor Elkaar!

De geweldige service van Haarwerkstudio Petra van de Laar

Goedemiddag,
Ik heb een pruik van u gekregen en was daar zeer blij mee. De pruik is afkomstig van Petra van der Laar kapsalon. De mevrouw is bij mij thuisgekomen en heeft de pruik aangemeten en twee weken later netjes bij mij thuis gebracht. Wat een service. Ik ben begonnen met de chemokuur en inderdaad na drie weken ging mijn haar eraf en is er iemand gekomen om mijn haren er af te halen en de pruik op te zetten. Ook al weer zo'n prima service.

Nu ben ik klaar met de chemo en mijn haren komen weer terug. Ik ben naar de kapsalon gegaan in het Sint Franciscus Ziekenhuis om te vragen of zij mijn nek weer een beetje netjes wilde maken.
Dit heeft zij gedaan en goede tips gegeven en ik mocht er niets voor betalen. Zelfs een proefflesje shampoo meegekregen. Wat een fantastische service en wat een geweldige mensen werken daar. Ik wil uw stichting hartelijk danken voor de pruik en de daarbij behorende spullen.

Maar vooral hartelijk dank dat u het mogelijk hebt gemaakt deze tijd goed door te komen. Nogmaals hartelijk dank.
Hartelijke groeten,

Berbera Munne

vorige pagina

Stichting Puik voor Elkaar

Postadres p/a Het OOK Centrum
  Maasstadweg 90
  3079 DZ Rotterdam
   
E-mailadres info@puikvoorelkaar.nl
Telefoon 06 29449511
   
K.v.K. nummer    54648785
IBAN nummer NL73 RABO 0340397349
RSIN/Fiscaal/ANBInummer   851386349