Ze mogen wel weten dat ik ziek ben, maar niet zien. Wanneer u heel ziek bent maakt het verlies van uw haar dan nog iets uit? Ja, héél véél, zeggen de vrijwilligers van de Stichting Puik voor Elkaar!

Puike golfdag

De Stichting Puik voor Elkaar organiseert haar 5e Puike golfdag!

Dit evenement wilt u niet missen. Wij zouden het erg leuk vinden om u bij Rhoon Golfcenter te mogen ontvangen. Met uw deelname steunt u de Stichting Puik voor Elkaar en wij garanderen u een onvergetelijk, gezellig, sportief evenement.
U kunt zich individueel of als team (flight) aanmelden.

Wat kunt u verwachten? De ontvangst is 12.00 uur. Wij beginnen met een heerlijk lunchbuffet bij binnenkomst! Daarna kunt u op de 18-holesbaan “uw slag slaan” of meedoen aan een inspirerende clinic. Uiteraard verzorgen wij u met de nodige hapjes en drankjes in de baan. Na afloop wacht er, na het verwelkomen van onze after-golfers, een welverdiende borrel en een prijsuitreiking met mooie prijzen. Eveneens zal er een veiling plaatsvinden en is er de mogelijkheid om ons puike pruikje te kopen. De dag zal worden afgesloten met een heerlijk buffet, een swingende DJ en een hoop gezelligheid. Zoals u van ons gewend bent.

Graag attenderen wij u op onze sponsormogelijkheden.

Wij zien uw inschrijving heel graag tegemoet. Mocht u echter nog iets willen vragen, dan staan wij uiteraard voor u klaar!

Met puike groet,

De sponsorcommissie
Michaela Bos, Pauline van der Ende, Lilian van Maanen, Suzanne de Bruin, Olga van Kampen, Petra van de Laar, Marjolein Tan, Carola Berkel en Jose lam

Inschrijfformulier Puike Golfdag
Golf sponsormogelijkheden
Ga naar de downloadpagina voor de flyer en het inschrijfformulier van de puike golfdag
De sponsoren van de Puike Golfdag 2016
De sponsoren van de Puike Golfdag 2015
De sponsoren van de Puike Golfdag 2014
De sponsoren van de Puike Golfdag 2013
Bekijk foto's in onze gallery? Klik hier »
Meer informatie? Klik hier »

« vorige pagina

De Stichting Puik voor Elkaar,
voor sommige het verschil tussen met en zonder haar!