Ze mogen wel weten dat ik ziek ben, maar niet zien. Wanneer u heel ziek bent maakt het verlies van uw haar dan nog iets uit? Ja, héél véél, zeggen de vrijwilligers van de Stichting Puik voor Elkaar!

De lancering van de Puike Zakenclub was een succes!

Woensdag 25 november j.l. was de lancering van de Puike Zakenclub in Brasserie in de Doelen in Rotterdam.

Om 17.30 uur druppelden de genodigden binnen. Ze werden hartelijk verwelkomd door de Puike Vrijwilligers. Vervolgens luisterden de genodigde gasten onder het genot van een hapje en een drankje naar een presentatie van voorzitter Lilian van Maanen. Daarin werd de historie van de Stichting Puik voor Elkaar uiteengezet en het lidmaatschap van de Puike Zakenclub toegelicht. Tevens werden alle genodigden bedankt voor hun aanwezigheid, hulp en steun die de stichting vanaf het begin van hun mocht ontvangen.

De stichting is in de loop der jaren gegroeid van een vriendinnenclub rond de keukentafel naar een volwaardige, landelijk bekende stichting met tientallen vrijwiligers.

De Puike Zakenclub stond al lang op het verlanglijstje van de stichting en is nu een feit. Vele aanwezigen werden clublid! "Dat is geweldig, want de continuiteit is erg belangrijk nu de stichting groeit" zegt penningmeester, Isabel van Gelder.

Na afloop was er gelegenheid om te blijven eten in Brasserie in de Doelen. Ook de brasserie draagt de stichting een warm hart toe en maakte een zeer speciaal tarief voor deze avond en als klap op de vuurpijl doneerde zij een gedeelte van het diner aan de stichting. "Het eten was heerlijk", zei bestuurslid Michaela Bos, "Een echte aanrader". www.indedoelen.nlHoofdsponsor Multi-Post werd vertegen­woor­digd door Natascha Singerling die samen met Lilian van Maanen de sponsor­overeen­komst tekende.

vorige pagina