Ze mogen wel weten dat ik ziek ben, maar niet zien. Wanneer u heel ziek bent maakt het verlies van uw haar dan nog iets uit? Ja, héél véél, zeggen de vrijwilligers van de Stichting Puik voor Elkaar!

Outdoor Summer Fair in actie voor Puik!

Ook dit jaar komt de Outdoor Summer Fair weer in actie voor Puik. Vorig jaar eindigde onze rally op dit geweldige evenement! Op vrijdagmiddag 16 juni mogen wij onze gasten aan de rand van de springruiters verwelkomen waar topruiters voor een prachtig spektakel zorgen.

Vanaf 16.00u vangt Fishalicious ‘proeftuin’ aan. Een heerlijke seafood proeverij waar netwerken & genieten, feel good music, hand in hand gaan. Naast een proeverij van Fruit de Mer, Kreeften & Oesters en haringhappen, word je ook culinair verrast met heerlijke gerechten van de BBQ American Style.
Ook is de Luxury Lane geopend om tijdens de Fishalicious ‘proeftuin’ te shoppen.

Onder begeleiding van the one and only Funky Piano’s & DJ's wordt van 16.00 - 23.00u tot in de kleine uurtjes geborreld & gedanst. En nog behoefte aan een ‘afzakkertje’? Niet getreurd, na 23.00u staat de Biergarten Shirmbar voor je klaar om de dag in style af te sluiten.

Het Puike Zakenborrelpakket kost € 50,= hiervoor krijgt u een entreekaart, haring en bier en t.w.v. € 30,= aan munten voor andere heerlijke hapjes en drankjes! Natuurlijk gaat een gedeelte van de opbrengst naar puik!

U kunt kaarten bestellen voor deze Puike Zakenborrel via deze link inschrijfformulier zakenborrel

Na ontvangst van uw inschrijving zullen wij u een factuur sturen en op 16 juni liggen uw entreekaart(en) inclusief de munten op het evenement voor u klaar! 

Wij kijken er naar uit, we gaan er weer een mooi feestje van maken!

vorige pagina

Puike spaarpot

Wilt u onze stichting helpen? Dan kunt u een puike spaarpot van ons neerzetten in uw bedrijf of de organisatie waar u werkt. Zo geeft u uw bezoekers de gelegenheid om iets te doneren aan ons goede doel. Elke donatie wordt door ons zeer gewaardeerd!

Wij stellen ook spaarpotten beschikbaar aan bedrijven en particulieren om neer te zetten tijdens een speciale gelegenheid. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een verjaardag, een bedrijfsfeest, een receptie of tijdens een beurs bij je op de stand.

Hoe werkt het? Wij plaatsen een puike spaarpot, die wij in overleg regelmatig komen omwisselen of legen. Vanzelfsprekend laten wij weten welk bedrag de spaarpot heeft opgeleverd. Desgewenst kunnen wij door middel van het plaatsen van uw logo vermelden dat uw bedrijf een spaarpot van ons heeft staan.

Doet u mee? Fijn!

Wilt u een puike spaarpot ontvangen of zijn er nog vragen? Vul dan alstublieft ons contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Alvast bedankt voor de moeite!