Ze mogen wel weten dat ik ziek ben, maar niet zien. Wanneer u heel ziek bent maakt het verlies van uw haar dan nog iets uit? Ja, héél véél, zeggen de vrijwilligers van de Stichting Puik voor Elkaar!

De Puike Netwerklunch bij AD was een groot succes!

Donderdag 3 maart was er een supergezellige Puike Lunch bij het AD in Rotterdam! De Stichting Puik voor Elkaar organiseerde deze gezellige netwerklunch voor mensen die het goede doel een warm hart toedragen. Dit keer op een heel bijzondere locatie: bij de Krant! Het evenement werd georganiseerd door puike vrijwilliger Els Sondermeijer, van Reisbureau Buitenlandsche Zaken www.buitenlandschezaken.nl De aanwezigen werden verwelkomd door Remy Versnel van de Persgroep Nederland.

Tijdens de lunch bedankte voorzitter Lilian van Maanen de aanwezigen voor hun steun aan de stichting Puik voor Elkaar en Jeffrey Snijders vertelde enthousiast over de bijlage in AD, "de ondernemer". www.persgroepadvertising.nl/onze-merken/deondernemer/magazine
Er was een heerlijke broodmaaltijd, verzorgd door Pasja en haar collega's van www.albron.nl en er was volop gelegenheid voor de aanwezigen om kennis met elkaar te maken en te netwerken.

Als klap op de vuurpijl kregen de gasten een uitgebreide rondleiding door het gebouw. AD heeft de grootste persvloer van Nederland waar behalve het Algemeen Dagblad nog een flink aantal andere kranten worden gemaakt. De hoofdredacteur Paul van den Bosch nam uitgebreid de tijd en vertelde met trots en passie over ‘zijn’ krant en hoe deze iedere dag weer tot stand komt. Het was interessant om de verschillende afdelingen aan het werk te zien en een kijkje te hebben kunnen nemen in de keuken van de grootste redactie van Nederland!

Kortom: de Puike Netwerklunch was weer een groot succes!

Kijk naar de impressie van Rene Wouters van RW Fotografie http://puik-voor-elkaar.nl/foto_album.php?album=12

Stichting Puik voor Elkaar geeft pruiken aan vrouwen die als gevolg van behandelingen tegen kanker hun haar verliezen en zelf geen pruik kunnen betalen. Helaas zijn er tegenwoordig nog steeds veel vrouwen met kanker in ons land die zich geen fatsoenlijke pruik kunnen veroorloven. Terwijl een goede pruik hen kan helpen zich een beetje beter te voelen in een periode die toch al zo zwaar is. Daarom krijgen deze vrouwen van de stichting Puik voor Elkaar een gratis ‘Puike Pruik’. Wilt u ook deze stichting helpen? Kijk dan op www.puik-voor-elkaar.nl

vorige pagina