Ze mogen wel weten dat ik ziek ben, maar niet zien. Wanneer u heel ziek bent maakt het verlies van uw haar dan nog iets uit? Ja, héél véél, zeggen de vrijwilligers van de Stichting Puik voor Elkaar!

De Vrijwilligers worden 1x per jaar bedankt met een etentje!

Ieder jaar bedankt de Stichting Puik voor Elkaar haar vrijwilligers door ze allemaal uit te nodigen voor een etentje.
Wij proberen er elk jaar weer een bijjzonder uitje van te maken bijzondere mensen die graag iets doen voor andere bijzondere mensen! Natuurlijk proberen wij dit uitstapje zo goedkoop mogelijk te organiseren en ook dit jaar is dit weer gelukt!

Het was tot op het laatste moment een verrassing waar we naartoe gingen en wat we gingen doen! Dat maakte het lekker spannend!

We verzamelden bij de Delftse Poort waar wij gastvrij ontvangen werden door Cyla Ladage. www.theworld.nl
Hier mochten wij gebruik maken van het bedrijfsrestaurant! Wat een toplocatie! We keken over het prachtige Centraal Station.
Hartelijk dank, Cyla!

We werden enorm verwend door Edwin Esmeijer (voorheen kok van Lux, Eten, de Engel en Parkheuvel) van Vers Hoeksche Waard! www.vershoekschewaard.nl
Enkele weken geleden won de stichting de deelactie van Vers Hoeksche Waard een gratis diner voor 8 personen! Dit resulteerde in een mooie puike deal voor 25 personen! Hartelijk dank Edwin, we gaan zeker nog vele puike dingen doen met elkaar!


Na afloop wandelden het hele gezelschap naar de Suicide Club waar nog een drankje werd gedronken! Het was een super avond!
vorige pagina
Wilt u ook vrijwilliger worden van de Stichting Puik voor Elkaar?

Dat kan! Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die zich inwillen zetten voor andere mensen!

We hebben een ontzettend gezellig team. Iedereen doet waar hij/zij goed in is. Kijk bij de vacatures door op onderstaande link te klikken of er iets voor u bij zit!
Naar vacatures

Elk kwartaal organiseren wij een vrijwilligersbijeenkomst. Op deze bijeenkomsten informeren wij de vrijwilligers over de stichting. Na de pauze sluiten wij af met een rondvraag en een borrel.

Kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende vrijwilligersbijeenkomst is en stuur dan een mailtje naar de Afdeling Vrijwilligerszaken, zodat wij u kunnen uitnodigen.

Naar Agenda
Mailen naar vrijwilligerszaken