Ze mogen wel weten dat ik ziek ben, maar niet zien. Wanneer u heel ziek bent maakt het verlies van uw haar dan nog iets uit? Ja, héél véél, zeggen de vrijwilligers van de Stichting Puik voor Elkaar!

`Have a real good time` Puike Rally Experience 2017

Wilt u meedoen met de Puike Rally Experience 2017 op 30 september 2017?

Op zaterdag 30 september a.s. is het weer zover. De Stichting Puik voor Elkaar organiseert dan
de 2e Puike Rally Experience. Dit jaar is de start van de rally om 10.00 uur bij Historyland op Voorne Putten om vervolgens over de mooiste wegen naar de finish op Goeree-Overflakkee te rijden. Het belooft wederom een geweldig evenement te worden.

De opbrengst van dit sportieve en gezellige spektakel komt ten goede aan de Stichting Puik voor Elkaar. Het is de bedoeling zoveel mogelijk pruiken bij elkaar te rijden. Mooie pruiken die de Stichting schenkt aan vrouwen met kanker. Vrouwen die zelf geen pruik kunnen betalen.

Deze rally is voor iedereen. Of u nu komt met een oldtimer, Cabrio, special of een moderne auto, het maakt niet uit. Eenmaal onderweg kunt u op allerlei verrassende onderdelen punten verdienen!
Van de deelnemers wordt wel iets verwacht! Puik uw auto en, misschien ook wel uzelf, zo leuk mogelijk op. (dan heeft u de eerste puntjes al verdiend!) Kortom: Pimp your ride ..... PINK!

Wij garanderen u een geheel verzorgde dag. De deelnemers krijgen een briefing, rallystickers/schildjes, een routeboek en een heerlijke lunch. En natuurlijk hebben wij een mooie prijsuitreiking, een After-Rally Borrel, een BBQ en een veiling. Tenslotte sluiten wij de avond af met een knallende Puike Party!

Wij hebben een aantrekkelijk Puike Rally Business Pakket en ook ons “Puike Pruikje” van kunstenares Hetty Bouman is te koop. U kunt deelnemen aan de rally en het volledige programma maar u kunt er ook voor kiezen om alleen kaarten bestellen voor de After-Rally. Klik voor meer informatie hierover op de link onderaan de pagina.

Wij begrijpen dat u zich na het lezen zo snel mogelijk wilt inschrijven! En dat kan nog door het inschrijfformulier in te vullen via deze link! Wacht u niet te lang want de aanmeldingen stromen binnen!

Wij zien u graag op onze gezellige en uitdagende Puike Rally Experience 2017!

“Have a rally good time”

vorige pagina