Ze mogen wel weten dat ik ziek ben, maar niet zien. Wanneer u heel ziek bent maakt het verlies van uw haar dan nog iets uit? Ja, héél véél, zeggen de vrijwilligers van de Stichting Puik voor Elkaar!

Doel van het jaar bij de bekende netwerkclub 010 Zakenvrouwen!

Het is fantastisch nieuws dat de stichting dit jaar is verkozen tot doel van 010 Zakenvrouwen!
010 Zakenvrouwen is een bekende netwerkclub voor vrouwen in managementposities of met een eigen bedrijf in de regio Rijnmond. Tijdens de netwerkbijeenkomsten worden bedrijven in de spotlights gezet en krijgen ondernemers en managers de mogelijkheid zich te profileren onder gelijkgestemden.

Doel is om zaken te doen en om duurzame, zakelijke relaties op te bouwen. Bovendien willen de leden groeien op het gebied van ondernemerschap en leiderschap door met elkaar te delen en in elkaar te investeren. De leden informeren en inspireren elkaar over verschillende thema’s, waaronder ook maatschappelijk actuele onderwerpen. Tot slot wordt ook aandacht besteed aan thema’s als duurzaamheid, verantwoord ondernemen en goede doelen en zo kwam de stichting Puik voor Elkaar in beeld.Voor meer informatie zie: www.010zakenvrouwen.nl


vorige pagina