Ze mogen wel weten dat ik ziek ben, maar niet zien. Wanneer u heel ziek bent maakt het verlies van uw haar dan nog iets uit? Ja, héél véél, zeggen de vrijwilligers van de Stichting Puik voor Elkaar!

Donatie verjaardagsgeld Karen Lennards!

Op 30 juni heeft Karen Lennards haar verjaardagsfeest groots gevierd. In plaats van cadeaus heeft Karen geld gevraagd en in totaal 3105 euro gedoneerd aan Stichting Puik voor Elkaar.
Karen nogmaals onze dank voor dit enorme bedrag!
Wij hebben met Karen gesproken over haar beweegredenen voor dit mooie gebaar.
“Ruim 5 jaar geleden, vlak voordat ik 50 werd, is bij mij borstkanker geconstateerd. Ik heb een zware behandeling moeten ondergaan, die alles bij elkaar ruim 1,5 jaar heeft geduurd. Door de chemo werd ik ook kaal, maar omdat ik een prachtige pruik had van echt haar, kon ik als ik geen zin had in de aandacht die je krijgt met een hoofddoek op, toch nog genieten van de goede momenten. Al met al ben ik ruim 4 jaar bezig geweest om te herstellen van alle bijwerkingen van de behandelingen. In die tijd was ik me ervan bewust dat ik, omdat we het financieel goed hebben, veel dingen konden doen om die moeilijke tijd wat dragelijker te maken. Waaronder een mooie pruik aanschaffen. Ik vertrouw erop dat jullie met dit geld meerdere vrouwen, die zelf geen geld hebben voor een mooie pruik, blij kunnen maken”

vorige pagina
Je eigen actie starten in plaats van meedoen aan een bestaand event? Daar zijn we blij mee! Er bestaan veel leuke manieren om geld op te halen. Een workshop organiseren, meedoen aan een wedstrijd en je laten sponsoren. Of net als Karen gedaan heeft, je verjaardagsgeld doneren?
Wij vinden het super fijn dat je ons wilt helpen. De opbrengst gaat naar Stichting Puik voor Elkaar, zodat wij zoveel mogelijk vrouwen, mannen en kinderen kunnen helpen met een gratis pruik.

Meldt je aan!