Ze mogen wel weten dat ik ziek ben, maar niet zien. Wanneer u heel ziek bent maakt het verlies van uw haar dan nog iets uit? Ja, héél véél, zeggen de vrijwilligers van de Stichting Puik voor Elkaar!

Erica Mes spreekt tijdens de Puike Zakenborrel!

Woensdag 16 november was alweer de derde Puike Zakenborrel in Brasserie in de Doelen! Het vrijwilligersteam van de Stichting Puik stond klaar in de Puike zwarte blouses om alle genodigden welkom te heten. De sfeer zat er meteen goed in, vrolijk en positief. Tijdens het kennismaken en netwerken genoten de aanwezige gasten van de drankjes en lekkere hapjes.

Voorzitter Lilian van Maanen beschreef een aanvraag voor een pruik. Een jonge vrouw met eierstokkanker, aan beide kanten met uitzaaiingen naar de baarmoeder, waardoor er geen mogelijkheid meer is om kinderen te krijgen. Daarnaast staat zij onder bewind en heeft zij geen werk. Gelukkig hebben wij haar aan een pruik kunnen helpen. Dit is slechts een voorbeeld van één van de vele aanvragen die bij ons binnenkomen.

Speciaal voor dit soort vrouwen, vrouwen die een pruik zelf niet kunnen betalen, heeft initiatiefneemster Pauline van der Ende in samenwerking met kunstenares Hetty Bouwman een beeldje ontwikkeld. Dit dierbare beeldje is met passie vervaardigd voor onze Puike Vrouwen. De prachtige "Puike Pruikjes" staan symbool voor de aankoop van een pruik en zijn te koop voor € 850,-.
Speciaal voor de komende feestdagen is er een kersteditie gemaakt. De beeldjes, waarvan er nog maar drie beschikbaar zijn, stonden geheel in kerststijl op de piano in afwachting van geïnteresseerde bedrijven en particulieren. Met de kerstdagen in vooruitzicht is het misschien een mooie aanwinst voor uw bedrijf.

Er werd kort uiteengezet op welke manier iemand een bijdrage kan leveren aan ons mooie doel! Het kan variëren van een spaarpot op de balie/toonbank van uw bedrijf tot het sponsoren van onze evenementen.

Vol trots kondigde zij daarna de gastspreker aan. Na een jarenlange intensieve top- sportcarrière begeleidt zij nu met hart en ziel anderen bij het behalen van hun doelen. U kent haar vast nog wel, Erika Mes, meervoudig Nederlands, Europees en Wereldkampioen bodybuilding! Zij vertelde hoe zij haar sport nog steeds combineert met haar werk als personal trainer en body& mind coach. Zij gaf het aandachtig luisterende publiek een lezing over de wereld van bewegen en benadrukte daarbij het belang van bewustwording en balans.

De eerstvolgende Puike Zakenborrel d.d. dinsdag 14 maart belooft een bijzondere ondernemende avond te worden, mis het niet! Daamen & van Sluis heet ons van harte welkom. Onze gastheer is onder andere Wim van Sluis.
In Oktober 2017 wordt de tweede Puike Rally Experience georganiseerd. In het voorjaar van 2018 volgt de vijfde Puike Golfdag.

Kijk voor een impressie naar de leuke foto's


vorige pagina