Ze mogen wel weten dat ik ziek ben, maar niet zien. Wanneer u heel ziek bent maakt het verlies van uw haar dan nog iets uit? Ja, héél véél, zeggen de vrijwilligers van de Stichting Puik voor Elkaar!

Oproep aan lezers werkzaam in de gezondheidszorg !!!

Beste lezer (werkzaam in de gezondheidszorg),

Wij richten ons met deze mailing op u. U die onze stichting al jaren helpt en U die nog nooit van ons gehoord heeft.
De Stichting Puik voor Elkaar wil namelijk heel graag nog veel meer en liefst 'alle' vrouwen (getroffen door kanker) die een pruik zelf niet kunnen betalen een mooie pruik geven!

Daarom doen wij een beroep op u! Wij vragen uw hulp!

Onze doelgroep is voor ons moeilijk te bereiken. Maar u heeft de contacten, u spreekt uw patiënten, u weet als geen als ander wie binnenkort een pruik nodig heeft! Het zou toch fantastisch zijn als al uw patiënten zich geen zorgen hoeven te maken over het financieren van een pruik!

Bent u ook Puik? Bent u allang Puik of wilt u ook Puik zijn?

Dan zouden wij graag het volgende met u af willen spreken.

1. U brengt de Stichting Puik voor Elkaar (nog meer) onder de aandacht bij uw patiënten en deelt mede dat als zij een pruik zelf niet kunnen betalen er een mogelijkheid bestaat om deze via Puik gratis te krijgen! U geeft, indien gewenst, een flyer mee! Of u kunt helpen met invullen van het online-aanvraagformulier.

2. Dan nemen wij binnen enkele dagen contact op met uw patiënt zodat wij kunnen beoordelen of zij binnen onze doelgroep vallen.

Hoe werkt het?

Het is simpel, de haarwerker declareert de vergoeding bij de verzekering en de Stichting Puik voor Elkaar betaalt het verschil. (Wij zijn geen haarwerkers, wij generen slechts geld om de factuur van de haarwerkers te kunnen betalen. De geleverde pruik is een pruik van gemiddeld 850 euro.) Als de zorgverzekeraar daarna bij de vrouwen het verplichte eigen risico en/of de eigen bijdrage in rekening brengt dan vergoedt onze Stichting ook dit bedrag. Waardoor onze pruik voor deze getroffen vrouwen altijd kosteloos is.

Wanneer komt iemand in aanmerking voor een pruik?

- Bij behandelingen tegen kanker
- Bij haarverlies als gevolg van een chemokuur en /of bestraling
- Als iemand een pruik zelf niet kan betalen
- Als de zorgverzekeraar de pruik niet 100% vergoedt en het resterende gedeelte niet zelf betaald kan worden
- Als er nog geen pruik aangeschaft/besteld is.

Wat betekent: Met Elkaar + Voor Elkaar = Puik voor Elkaar?

De vrijwilligers van de Stichting Puik voor Elkaar werken geheel belangeloos om geld in te zamelen voor andere vrouwen, vele sponsoren steunen Puik d.m.v. het doneren van gelden, vele clubs doen een puike actie, vele winkels hebben een spaarpot op hun toonbank!
Dat is met elkaar, voor elkaar. U kunt hier dus ook uw steentje aan bijdragen!

Kortom, onze stichting moet nog bekender worden bij uw patiënten. Daarom zouden wij het zo op prijs stellen als u ons en uw patiënten wilt helpen! Eerlijk gezegd, stiekem rekenen wij een beetje op uw hulp!

Heeft u geen flyers meer of heeft u nog vragen, dan horen wij dit graag!
Mailt u dan naar: gezondheidszorg@puikvoorelkaar.nl.

U kunt voor meer informatie ook op onze website kijken: www.puikvoorelkaar.nl Ook vind u daar ons digitale aanvraagformulier http://puik-voor-elkaar.nl/pagina/aanvraagformulier
In de bijlage treft u alvast de digitale versie van onze flyer aan.

Als een en ander nog niet helemaal duidelijk is komen we graag eens langs voor een gesprek, maar we nodigen u hierbij alvast uit voor onze Puike Zakenborrel op 31 augustus a.s. Wij zijn dan allen welkom bij Nedelko in Barendrecht van 17.30 uur – 19.30 uur. Nedelko zal die week haar pand speciaal voor Puik het pand roze verlichten en onze gastspreker is niemand minder dan Leontien van Moorsel, voormalig Nederlands wilerenster en viervoudig olympisch kampioene!
U kunt zich aanmelden via deze link http://puik-voor-elkaar.nl/pagina/inschrijfformulier_zakenborrel
Nedelko, Riga 10, 2993 LW Barendrecht

We kijken uit naar een nog betere samenwerking en zouden het fantastisch vinden u binnenkort te mogen ontmoeten!

Met puike groet,

Michaela Bos
gezondheidszorg@puikvoorelkaar.nl
www.puikvoorelkaar.nl


vorige pagina
Puike Rally Experience

Wilt u meerijden met onze volgende Puike Rally Experience?

Hou dan onze website in de gaten!

Klik op deze link voor meer informatie