Ze mogen wel weten dat ik ziek ben, maar niet zien. Wanneer u heel ziek bent maakt het verlies van uw haar dan nog iets uit? Ja, héél véél, zeggen de vrijwilligers van de Stichting Puik voor Elkaar!

Een ongunstige prognose voor een cliënt!

Een van onze cliënten, Christi-Ann, werkte ook mee aan de fotoshoot. Zij vertelde ons toentertijd al dat zij een ongunstige prognose had gekregen en een onzekere toekomst tegemoet ging. Inmiddels heeft ze ons laten weten dat ze is uitbehandeld. Zij heeft ons gevraagd, in voorbereiding op haar afscheid, of wij die dag spaarpotten willen aanleveren. Zij heeft besloten om op haar rouwkaart te vermelden dat zij graag donaties ontvangt voor de Stichting Puik voor Elkaar als dank voor de mooie pruik en de dierbare herinnering aan de Puike fotoshoot in maart 2017.

Lees hieronder het verhaal van Christi-Ann:

Christi-Ann is 46 jaar en komt uit Breda.

Na 7 jaar werkeloos te zijn geweest kwam ze eindelijk uit een lichte depressie. Net toen de zon weer een beetje begon te schijnen werd zij augustus 2016 ziek. In korte tijd kreeg zij te horen dat ze maag en darmkanker had. En na een uitstrijkje bleek zij ook uitgezaaide baarmoederhalskanker te hebben. Gelukkig was ze wel op tijd met de maag en darmkanker. Dat kon wel succesvol worden behandeld.

Alsof het allemaal nog niet genoeg was volgde er nog een herseninfarct. Zij heeft iedereen direct op de hoogte gesteld. Haar omgeving reageerde in shock. En de depressie kwam terug. Gelukkig heeft zij een begripvolle partner aan haar zijde die haar met hart en ziel steunt.

Voor de behandelingen reist zij vanuit Breda naar de Daniel den Hoed in Rotterdam. Nu moet zij nog 2 keer een chemo ondergaan. Om de 3 maanden wordt er opnieuw een scan gemaakt.

Via Haarwerkstudio Francy in Breda is zij in contact gekomen met Puik voor Elkaar. Haar inkomsten zijn te laag. Daarom is een pruik kopen voor haar niet haalbaar. Inmiddels is zij blij met de gekregen pruik van Puik voor Elkaar maar wisselt deze ook af met muts. Een hoofd zonder haar blijft voor haar confronterend.
De prognose ziet er niet goed uit. Ook al wordt zij liefdevol gesteund door haar (aanstaande) man, Christi-Ann gaat een onzekere toekomst tegemoet...
vorige pagina

Help ons

Ieder jaar schenkt de Stichting Puik voor Elkaar vele vrouwen, mannen en kinderen met kanker een gratis puike pruik.

Iedereen,  die als gevolg van behandelingen tegen kanker hun haar (gaan) verliezen en zelf geen pruik kunnen betalen. En daar hebben we uw hulp bij nodig!

Hoe kan u helpen?

  U kunt sponsor worden
  U kunt een puik pruikje kopen
  U kunt een zakenborrel bijwonen
  U kunt een puike lunch organiseren
  U kunt een puike spaarpot plaatsen
  U kunt vriend worden
  U kunt ons als doel kiezen voor uw fonds
  U kunt een puike actie organiseren
  U kunt meedoen aan onze evenementen
  Maar u kunt natuurlijk ook vrijwilliger worden

Meer weten? Lees verder »