Ze mogen wel weten dat ik ziek ben, maar niet zien. Wanneer u heel ziek bent maakt het verlies van uw haar dan nog iets uit? Ja, héél véél, zeggen de vrijwilligers van de Stichting Puik voor Elkaar!

Onze bevlogen vrijwilliger Els Sondermeijer aan het woord

Als mobiele reisadviseur van reisbureau Buitenlandsche Zaken organiseer ik verschillende evenementen. In 2014 werden we benaderd via netwerkclub "010 Zaken vrouwen" om de Stichting Puik voor Elkaar extra te promoten. Tijdens mijn reisbeurs "Reis & Proef' verkochten we loten en bezoekers konden tegen betaling op de foto in een lijst met een roze pruik. Zo konden we aan einde van de beurs een mooi bedrag aan de stichting doneren. aangemoedigd door het enthousiasme van voorzitter Lilian en haar vrijwilligers probeer ik, naast mijn drukke reis werkzaamheden, steeds wat tijd vrij weten te maken om mij in te zetten voor andere (zieke) vrouwen.

Het werk voor de Stichting Puik voor Elkaar is zonder enige vergoeding. Ik vond dit zo mooi in deze tijd waarin we allemaal zo druk zijn met ons eigen werk en eigen gezin, dat ik ook meteen 'ja' zei toen Lilian me vroeg te helpen met vinden van nieuwe 'Puike Vrienden'. Daarom organiseer ik graag de 'Puike Lunches', waarvan laatst één met een succesvolle veiling. Ik heb geen moment spijt van gehad van mijn betrokkenheid bij Puik voor Elkaar. Het is prachtig te zien hoe onze pruiken echt verschil kunnen maken voor vrouwen met kanker.

In het dagelijks leven organiseer ik diverse vakanties en ik ga dan zelf ook graag op reis. Aflopen zomer nam ik 15 kinderen van de voedselbank mee op reis. Ook dat was een geweldige ervaring!

vorige pagina
Wilt u ook vrijwilliger worden van de Stichting Puik voor Elkaar?

Dat kan! Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die zich inwillen zetten voor andere mensen!

We hebben een ontzettend gezellig team. Iedereen doet waar hij/zij goed in is. Kijk bij de vacatures door op onderstaande link te klikken of er iets voor u bij zit!
Naar vacatures

Elk kwartaal organiseren wij een vrijwilligersbijeenkomst. Op deze bijeenkomsten informeren wij de vrijwilligers over de stichting. Na de pauze sluiten wij af met een rondvraag en een borrel.

Kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende vrijwilligersbijeenkomst is en stuur dan een mailtje naar de Afdeling Vrijwilligerszaken, zodat wij u kunnen uitnodigen.

Naar Agenda
Mailen naar vrijwilligerszaken