Ze mogen wel weten dat ik ziek ben, maar niet zien. Wanneer u heel ziek bent maakt het verlies van uw haar dan nog iets uit? Ja, héél véél, zeggen de vrijwilligers van de Stichting Puik voor Elkaar!

Oproep aan puike sponsoren en puike cliƫnten!

Oproep aan puike sponsoren en puike cliënten!

Om onze doelgroep nog beter onder de aandacht te brengen nodigen wij de vrouwen en kinderen uit die een pruik van Puik hebben gekregen voor een fotoshoot, net zoals Chequita in de laatste nieuwsbrief.
Onze cliënt wordt als een fotomodel op de foto gezet met en zonder pruik. De foto s die gemaakt worden gebruiken wij voor media doeleinden. Wij gaan uit van onze slogan: “Met Elkaar + Voor Elkaar= Puik voor Elkaar”!

Naast de fotoshoot bieden we onze cliënten graag een verwenmoment en dat is niet mogelijk zonder sponsoren. Daarom doen wij bij deze een oproep aan zowel onze betrokken sponsoren als aan Puike cliënten. De terugkoppeling die we na afloop ontvangen van onze cliënten is hartverwarmend!

Sponsoren, draag bij aan een warm bad voor onze cliënten.

Bijdragen kan in verschillende vormen van leuke cadeautjes/cadeaubonnen tot aan een setje kleding. Sieraden, make-up tot iets voor het interieur of keuken. Nog meer suggesties? Biedt onze cliënten een lekkere lunch of diner aan. Een dagje uit? Een workshop met rustige (yoga)oefeningen die bijdragen aan het herstel van het lichaam? Ben jij schoonheidsspecialiste, stel je tijd ter beschikking! Alles is welkom! Deze dag doen we mét elkaar!

Puike clienten

We hebben jullie hard nodig om Puik voor Elkaar nog bekender te maken. Geef je op zodat we nog meer vrouwen die behoefte hebben aan een pruik, kunnen laten zien wat er mogelijk is met Puik voor Elkaar. We zetten jou met liefde op de foto. Puik wil maar 1 ding! Met elkaar gaan we voor het “Puik Effect” Doe jij met ons mee?

Aanmelden kan via info@puikvoorelkaar.nl


 
vorige pagina