Ze mogen wel weten dat ik ziek ben, maar niet zien. Wanneer u heel ziek bent maakt het verlies van uw haar dan nog iets uit? Ja, héél véél, zeggen de vrijwilligers van de Stichting Puik voor Elkaar!

Promotie van de Puike Rally Experience en het Puike Pruikje
tijdens de Puike Zakenborrel van 25 mei j.l.

Promotie van de Puike Rally Experience en het Puike Pruikje tijdens de Puike Zakenborrel van 25 mei j.l.

Super gezellig!” “Veel nieuwe contacten gemaakt!” “Heerlijke hapjes en leuke mensen!” Dit is een greep uit de vele positieve reacties van de bezoekers van de Puike Zakenborrel, woensdag 25 mei in Brasserie in de Doelen. www.indedoelen.nl  De opkomst was weer groot en de stichting mocht veel nieuwe Puike Zakenclubleden verwelkomen.

Hans Hovell, President van de Lions Club Echt, Gooj Stein overhandigde een cheque van € 1.600,=. Het geld was bijeengebracht doordat de stichting doel mocht zijn tijdens een wijnproeverij in Limburg. Hiermee kunnen weer twee vrouwen geholpen worden met een mooie, passende pruik! Een geweldige actie waarvoor hartelijk dank!

Voorzitter Lilian van Maanen vertelde over de Puike Rally Experience die op 2 juli plaatsvindt. Deze spannende rally voert over de mooiste wegen van de Hoeksche Waard! Tijdens deze rally gaan we natuurlijk zoveel mogelijk pruiken bij elkaar rijden! Speciaal voor Puik heeft kunstenares Hetty Bouwman het ‘Puike Pruikje’ gemaakt. De deelnemers kunnen deze prachtige beeldjes kopen tijdens de After-Party. 

vorige pagina