Ze mogen wel weten dat ik ziek ben, maar niet zien. Wanneer u heel ziek bent maakt het verlies van uw haar dan nog iets uit? Ja, héél véél, zeggen de vrijwilligers van de Stichting Puik voor Elkaar!

Puik bedankt Daamen & van Sluis voor de Puike Zakenborrel!

Dinsdag 14 maart 2017 heette Accountantskantoor Daamen & van Sluis ons van harte welkom in hun prachtige pand op de Fascinatio Boulevard in Capelle a/d IJssel. Wij nodigden al onze Puike sponsoren en andere belangstellenden uit en het werd een bijzonder gezellige borrel met een mooie opkomst.

Het vrijwilligersteam van de Stichting Puik stond klaar staan in de Puike zwarte blouses om iedereen welkom te heten.

Voorzitter Lilian van Maanen, opende de borrel en vertelde over de plannen om de media actiever te benaderen en hierdoor meer naamsbekendheid te genereren zodat er nog meer pruiken weggegeven kunnen worden!
Eén van die plannen is inmiddels al gerealiseerd. We hebben een leuke prijsvraag in het leven geroepen voor mensen die werken op een afdeling waar kankerpatiënten op wat voor manier dan ook geholpen worden. Zij kunnen gegevens invullen en een mooie prijs winnen, nl meerijden met de Puike Rally Experience 2017. De winnaar krijgt een equipe aangeboden inclusief een mooie auto die voor deze bijzondere dag beschikbaar wordt gesteld door Auto Wüst Mercedes-Benz en smart. De winnaar kan rekenen op een prachtige Mercedes-Benz en een geheel verzorgde dag ter waarde van € 500,- voor 2 personen. Op 29 juni zal de winnaar bekend gemaakt worden.
U kunt de gehele prijsvraag bekijken via deze link: prijsvraag Puik voor Elkaar.

Onze gastheer, voormalig wethouder en accountant, Wim van Sluis hield een Up-to-Date met zijn visie op de verkiezingen die de dag erna op de agenda stond.

Vrijwilliger Yolanda Lantos vertelde over een aanmelding en een bijbehorend bedankje, waar iedereen kippenvel van kreeg.

Er werd een pitch gehouden over Outdoor Zuid-Holland in Strijen. Co Mast vertelde bevlogen over de nieuwe aanpak van dit te gekke evenement. Met o.a. op vrijdag 16 juni vanaf 16.00 uur de FISHALICIOUS! Een heerlijke seafood proeverij waar netwerken & genieten, feel good music, hand in hand gaan. Speciaal voor de Stichting Puik voor Elkaar wordt een ruimte beschikbaar gesteld. Dus mocht u naar dit evenement gaan bestel de kaarten dan bij ons dan komt een gedeelte van de opbrengst bij Puik op de rekening. Hoe geweldig is dat weer!

Zangeres Joan Helena, kwam ook netwerken en deed dit op haar eigen speciale manier! Zoekt u nog iemand voor uw feest? Dan raden wij haar aan, het is Soul met een hoofdleter S!

Mede door dit soort geweldige invitaties kunnen wij doen wat wij zo graag doen. Pruiken geven aan vrouwen die als gevolg van behandelingen tegen kanker hun haar (gaan) verliezen en zelf geen pruik kunnen betalen.

Daarom willen wij Wim van Sluis hartelijk bedanken voor zijn gastvrijheid en Rosalinde Strik van de kennissenclub die geholpen heeft voor al haar goede zorgen waardoor alles super verzorgd was!

Bij vertrek heeft iedereen een visitekaartje achter gelaten. Deze keer kon er een entreekaartje inclusief muntjes voor Fishalicious gewonnen worden! De winnaar is Theo van Erkel! Gefeliciteerd! U hoort snel van ons!

Stichting Puik voor Elkaar
Voor meer informatie

SAVE THE “ZAKENBORREL” DATE

16 juni 2017 Puike Zakenborrel Fishalicious Strijen
31 augustus 2017 Puike Zakenborrel Nedelko Barendrecht
30 september 2017 Puike Rally Experience

Op 30 september wordt de Puike Rally Experience 2017 georganiseerd. Na het succes van afgelopen jaar gaan we nu door Goeree Overflakkee cruisen! We zijn er best trots op daarom maken alvast 2 locaties bekend: Tieleman Keukens en Werelds aan het strand. Het belooft een top dag te worden. Inschrijven kan via onze website! www.puikvoorelkaar.nl


vorige pagina