Ze mogen wel weten dat ik ziek ben, maar niet zien. Wanneer u heel ziek bent maakt het verlies van uw haar dan nog iets uit? Ja, héél véél, zeggen de vrijwilligers van de Stichting Puik voor Elkaar!

Puike ambassadeur Ebru Umar in the spotlight!

Ebru vertelt: "Via vrienden ben ik in contact gekomen met Puik voor Elkaar. De betrokkenheid en het enthousiasme van de vrijwilligers die zich inzetten voor Puik, is hartverwarmend en eerlijk is eerlijk: verrassend. Zonder enige bezoldiging zetten ze zich in om zoveel mogelijk sponsoren aan te spreken zodat ze zoveel mogelijk vrouwen, kinderen en ook de enkele man die zich aanmeldt, een pruik te geven. Alles om mensen die getroffen zijn door kanker, zich beter te doen voelen in een afschuwelijke periode in hun leven. Ik ben er trots op dat ik een ienieminie steentje mag bijdragen aan Puik voor Elkaar."vorige pagina
Raad van Aanbeveling

In 2017 heeft de Stichting Puik voor Elkaar de Raad van Aanbeveling opgericht. De Raad van Aanbeveling van de Stichting Puik voor Elkaar bestaat uit een groep mensen die met hun betrokkenheid en ervaring de stichting wil ondersteunen. Het doel is om de slagvaardigheid en de bekendheid te vergroten. De stichting hecht veel waarde aan haar Raad van Aanbeveling.

Lees meer ...