Ze mogen wel weten dat ik ziek ben, maar niet zien. Wanneer u heel ziek bent maakt het verlies van uw haar dan nog iets uit? Ja, héél véél, zeggen de vrijwilligers van de Stichting Puik voor Elkaar!

Puike Ambassadeur Marjolein van den Boogerd in the spotlight!

Marjolein is advocaat ondernemingsrecht en sparringpartner voor haar klanten in het MKB. Haar beide ouders zijn op relatief jonge leeftijd aan kanker overleden waardoor ze het vaak mensonterende verloop van de ziekte van dichtbij heeft meegemaakt.

Marjolein ondersteunt de initiatieven van Puik voor Elkaar van harte en zal daar waar mogelijk haar netwerk inzetten om nóg meer vrouwen te ondersteunen tijdens hun strijd tegen hun ziekte.’Marjolein (1975) heeft in juni 2018 RTM Legal opgericht. RTM Legal staat voor juridische dienstverlening op z’n Rotterdams, no-nonsense en recht voor z’n raap. Eerlijk advies waar je als ondernemer mee verder kunt. Toegevoegde waarde leveren is waar het bij RTM Legal om draait. www.rtmlegal.nl

Marjolein is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Ze adviseert ondernemers over hun relatie tot leveranciers en afnemers, maar ook over de interne structuur van hun bedrijf. Marjolein stelt contracten op en beoordeelt deze, van algemene voorwaarden tot overname contracten (aandelen, activa-passiva, MBO’s). Een duidelijk en goed uitonderhandeld contract, met oog voor detail, is dè voorwaarde voor een succesvolle overname of samenwerking.

Ook ondersteunt Marjolein belanghebbenden (zoals crediteuren en aandeelhouders) bij het uitoefenen van hun rechten in faillissement en staat zij bestuurders bij die door de curator of derden worden aangesproken. Bedrijven in moeilijkheden treffen in Marjolein een slagvaardige professional die duidelijk en eerlijk de scenario’s schetst en mede de strategie bepaalt en bewaakt in geval van herstructureringen, reorganisaties, doorstarts en crediteurenakkoorden.

Daarnaast heeft Marjolein ruime ervaring op het gebied van persoonlijke (borgtocht, hoofdelijke aansprakelijkheid) en zakelijke (pand, hypotheek) zekerheden, zekerheden binnen concernverband (parent guarantee, 403) en het opstellen c.q. beoordelen van zekerheids- en leningdocumentatie. Uitgangspunt bij de advisering is dat de belangen van de klant optimaal worden beschermd en gewaarborgd. Dat geeft rust en zekerheid.

Marjolein is lid van de Vereniging Insolventierecht Advocaten (INSOLAD).

Ondernemingsrecht | overnames | contracten | insolventierecht |faillissementen | bestuurdersaansprakelijkheid |herstructurering |reorganisaties | doorstarts | financiering |zekerheden | incasso


vorige pagina

Help ons

Ieder jaar schenkt de Stichting Puik voor Elkaar vele vrouwen, mannen en kinderen met kanker een gratis puike pruik.

Iedereen,  die als gevolg van behandelingen tegen kanker hun haar (gaan) verliezen en zelf geen pruik kunnen betalen. En daar hebben we uw hulp bij nodig!

Hoe kan u helpen?

  U kunt sponsor worden
  U kunt een puik pruikje kopen
  U kunt een zakenborrel bijwonen
  U kunt een puike lunch organiseren
  U kunt een puike spaarpot plaatsen
  U kunt vriend worden
  U kunt ons als doel kiezen voor uw fonds
  U kunt een puike actie organiseren
  U kunt meedoen aan onze evenementen
  Maar u kunt natuurlijk ook vrijwilliger worden

Meer weten? Lees verder »