Ze mogen wel weten dat ik ziek ben, maar niet zien. Wanneer u heel ziek bent maakt het verlies van uw haar dan nog iets uit? Ja, héél véél, zeggen de vrijwilligers van de Stichting Puik voor Elkaar!

Puike Netwerk Lunch samen met Lunchcafe ZonderMeer! 2 hele goede doelen!

Hoe kunnen wij vrouwen andere vrouwen helpen? Dat is eigenlijk best eenvoudig. Om vrouwen die zelf geen pruik kunnen betalen te steunen kunt u deelnemen aan onze puike netwerklunch!

De Stichting Puik voor Elkaar organiseert weer een gezellige en gezonde netwerklunch. Dit keer op een bijzondere locatie: Lunchcafe ZonderMeer in Oud-Beijerland. Lunchcafe ZonderMeer serveert heerlijke gerechten van lokale, kleinschalige leveranciers. In dit sfeervolle lunchcafé, zelf ook een goed doel, werken jongeren met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Bij binnenkomst vult u een Vriendenmachtigingsformulier in. De kosten voor deze vriendschap zijn minimaal € 25,= per persoon per jaar. De lunch is voor u gratis. Tijdens deze gezellige lunch gaan we vieren dat U Vriend bent geworden van de Stichting Puik voor Elkaar. Vrienden maken het leven leuk! Vrienden kunnen het leven weer een beetje puik maken voor mensen die een grote strijd leveren tegen kanker en ook nog eens hun haren verliezen. Intrekken van uw machtiging is heel eenvoudig. Lees de voorwaarden http://www.puik-voor-elkaar.nl

Tijdens de lunch houden wij een leuke veiling met kleine, leuke veilingstukken. U moet denken aan een mooie fles wijn, een fietstas, een verwenmomentje bij de kapper etc. De opbrengst van de veiling wordt verdeeld tussen de beide doelen. Zo steunen de gasten zowel de Stichting Puik voor Elkaar als de Stichting ZonderMeer.

Programma
11.45 uur Inloop en ontvangst
12.15 uur Welkom door Lilian en ZonderMeer
12.30 uur Lunchen en netwerken
13.15 uur Verkoop producten en diensten ten bate van ZonderMeer en Puik voor Elkaar
14.00 uur Uitloop tot 14.30 uur

Natuurlijk zijn uw vriend(inn)en ook van harte welkom. Graag tot ziens op 7 september in Oud-Beijerland!

Komt u ook, meldt u aan via http://www.eventbrite.nl/e/tickets-puike-lunch-bij-en-met-lunchcafe-zondermeer-twee-hele-goede-doelen-17586397388

Met Puike groet,

Els Sondermeijer en Lilian van Maanen

PS
De veiling:
Heeft u een goed product, waardevolle expertisetijd of een fantastische dienst die u aan ons wilt geven voor de veiling? 50% van de opbrengst gaat naar ZonderMeer en 50% naar Puik voor Elkaar. Met deze actie ondersteunt u dus niet alleen een sympathieke, lokale stichting, maar helpt u ook vrouwen met kanker aan een mooie pruik.Wilt u iets aanbieden, laat dit dan uiterlijk 15 augustus via e-mail of bericht. Wilt u simpelweg geld overmaken, dan kan dat op het speciale goede-doelenrekeningnummer van de Stichting Puik voor Elkaar (NL73RABO0340397349 o.v.v. ZonderMeer).

vorige pagina