Ze mogen wel weten dat ik ziek ben, maar niet zien. Wanneer u heel ziek bent maakt het verlies van uw haar dan nog iets uit? Ja, héél véél, zeggen de vrijwilligers van de Stichting Puik voor Elkaar!

Puike Zakenborrel bij Nedelko in Barendrecht

Op 31 augustus jl. was er weer een gezellige Puike Zakenborrel. Ditmaal waren wij te gast bij Nedelko in Barendrecht. Deze leverancier van elektrotechnische materialen, (intelligente) LED verlichting en energie- en veiligheidsoplossingen had speciaal voor de komst van de stichting Puik voor Elkaar het pand 5 dagen lang roze gekleurd. Een puik gebouw dat vanaf de A29 duidelijk zichtbaar was.

Tijdens de voortreffelijk georganiseerde borrel, waar zo’n 60 gasten aanwezig waren, konden betrokken ondernemers uit de regio elkaar ontmoeten. Als speciale gast kwam oud-wielrenster en meervoudig wereld- en olympisch kampioen Leontien van Moorsel. Aan de hand van een compilatie van filmfragmenten deelde zij haar levensverhaal met het publiek. Haar spontane vertelwijze maakte veel indruk op de geïnteresseerde en enthousiaste toehoorders.

Puik voor Elkaar bedankt Nedelko voor de gastvrijheid van deze avond. Wij verwijzen u graag naar het door Nedelko geschreven verslag van deze Puike Zakenborrel, dat u kunt lezen via onderstaande link

https://www.nedelko.nl/nieuws/beurzen-evenementen/Puike-zakenborrel-2017
vorige pagina
Puike Rally Experience

Wilt u meerijden met onze volgende Puike Rally Experience?

Hou dan onze website in de gaten!

Klik op deze link voor meer informatie