Ze mogen wel weten dat ik ziek ben, maar niet zien. Wanneer u heel ziek bent maakt het verlies van uw haar dan nog iets uit? Ja, héél véél, zeggen de vrijwilligers van de Stichting Puik voor Elkaar!

Super rally en opbrengst voor Puik voor Elkaar!

Met ronkende motoren kwamen op zaterdag 30 september 59 equipes aan bij Historyland in Hellevoetsluis waar zij warm ontvangen werden door Arie van den Ban en zijn team. Na koffie, puike gebakjes en het ontvangen van een goedgevulde goodybag, luisterden de enthousiaste deelnemers naar het welkomstwoord van Pauline van der Ende namens de Stichting Puik voor Elkaar. De gepassioneerde uitleg van Theo van Erkel die daar op volgde, over het wedstrijdelement van de rally, werkte aanstekelijk waardoor de deelnemers fanatiek vertrokken. Het startschot werd gelost door Paul Verhoef van de Rabobank en voorzitter Lilian van Maanen en Pauline van der Ende van de stichting. De rijders vertrokken bij de knalroze puike startersboog gesponsord door BMW-dealer Jer. De Fonkert. Ondanks het regenachtige weer was de sfeer er zeker niet minder om.

De gehele dag werd over de mooiste wegen op Goeree-Overflakkee gecruised waarbij de rijders onderweg talrijke verrassende en spannende zoekopdrachten te doen kregen. De bonte stoet van prachtig versierde auto's en feestelijk uitgedoste deelnemers trok een hoop bekijks.

Bij Tieleman Keukens in Middelharnis, werd er om pionnen geracet, door de keukens gerend om een aantal opdrachten te volbrengen en mochten alle deelnemers een partijtje sjoelen. Na een goedverzorgde lunch bij Paviljoen Sluishaven , een schitterende aan het water geleden locatie in Ooltgensplaat, kregen vier toiletjuffrouwen, op 2 locaties, op hilarische wijze de rallyrijders zover om, voor punten, de meest foute liedjes te zingen. Bij het Topolino Automuseum van Rein Osinga in Battenoord en in de voor de gelegenheid geplaatste zwarte partytent bij de modewinkel deauville. van Corina Wytzes was het hierdoor een ontzettend gezellige boel. Deze locaties werden gesponsord door van der Loo Catering en Fleet Coating.

De laatste punten konden worden verdiend met boogschieten bij Werelds aan het Strand in Ouddorp. Na de gezellige borrel en barbecue vond de prijsuitreiking plaats. Een van de vele mooie en originele prijzen werd door columniste Ebru Umar uitgereikt. Na een veiling en loterij eindigde de avond met een spetterend feest. Dankzij een prachtige opbrengst van € 36.706,- kijken zowel deelnemers als vrijwilligers terug op een zeer geslaagde rally.

Lieve gulle sponsors, deelnemers en vrijwilligers! Hartelijk bedankt!

Enkele opgevangen opmerkingen van de deelnemers: “Pittige maar schitterende route! Leuke verrassingen onderweg! Wat een sfeertje weer, dat zijn wij van Puik nu wel gewend! Zijn die toiletjuffen ook in te huren? Volgende keer misschien een eindpunt met een wasstraat?”

De opbrengst van deze Puike Rally Experience komt ten goede aan de Stichting Puik voor Elkaar. De rally is door vrijwilligers georganiseerd in samenwerking met Theo van Erkel, die de route voor zijn rekening had genomen. Iedereen heeft zich geheel belangeloos ingezet.

Voor een indruk van de dag bekijkt u onze fotogallerij door te klikken op deze link.
Petra van de Veer www.petravandeveer.nl
Mirjam Lems Fotografie www.mirjamlemsfotografie.nl
Karel Huijssen k.huijssen@upcmail.nl

Op ons YouTube kanaal kunt een filmpje bekijken, klik daarvoor op deze link.
AV Media Productions www.avmediaproductions.nl

Deze dag werd mogelijk gemaakt door:
www.puik-voor-elkaar.nl/pagina/sponsoren-van-de-puike-rally-2017

Save the date: de Puike Golfdag is op 7 mei 2018


vorige pagina