Ze mogen wel weten dat ik ziek ben, maar niet zien. Wanneer u heel ziek bent maakt het verlies van uw haar dan nog iets uit? Ja, héél véél, zeggen de vrijwilligers van de Stichting Puik voor Elkaar!

Te gast bij de Lions Club Renkum Airborne

Woensdagavond 19 oktober jl. waren Michaela en Marjolein te gast bij de Lions Club Renkum Airborne

Dit is de eerste vrouwen Lionsclub in Nederland en bestaat inmiddels 27 jaar.
Deze bijeenkomst in Restaurant Campman in Renkum was een wederzijdse persoonlijke kennismaking met Puik voor Elkaar en Lions Club Airborne. Wij waren uitgenodigd vanwege het feit dat Puik voor Elkaar voor komend jaar het goede doel is geworden van deze Lionsclub.

Wij werden hartelijk ontvangen door Simone Stegeman en Loes van Griethuijsen. In een schitterende vergaderruimte met brandende open haard en groot hertengewei druppelden de Lions dames een voor een binnen. Na enkele huishoudelijke mededelingen van de voorzitter begonnen wij de presentatie. Wij hebben ons voorgesteld en daarna heeft Michaela verteld over het ontstaan van Puik, het aantal aanvragen, de selectie, puike haarwerkers, de Puike pruikjes , de Puike evenementen. Marjolein vertelde het een en ander over de spaarpotten. De 27 dames luisterden heel aandachtig en vroegen na afloop ons het hemd van de lijf. Helaas bleek dat er onder de toeschouwers ook 3 dames getroffen waren door ziekte. Met hun hebben wij na afloop nog persoonlijk gesproken.

Daar de dames zeer geinteresseerd waren in de Puike spaarpotjes hebben wij ter plekke een spaarpot achtergelaten en is ons beloofd dat er op kort termijn een aantal bedrijven en winkels eveneens een spaarpot gaan plaatsen. Hier houden wij contact over.

Rond 23.00 was de bijeenkomst afgesloten en werd Puik hartelijk bedankt voor het bijwonen van deze bijeenkomst en is afgesproken dat wij elkaar opnieuw zullen ontmoeten tijdens de Kerst & Wildfair op zondag 11 december a.s. op kasteel Doorwerth, Renkum. De opbrengst van de entreekaarten gaat ook geheel naar Puik .

Marjolein Tan en Michaela Bos

vorige pagina

Puike spaarpot

Wilt u onze stichting helpen? Dan kunt u een puike spaarpot van ons neerzetten in uw bedrijf of de organisatie waar u werkt. Zo geeft u uw bezoekers de gelegenheid om iets te doneren aan ons goede doel. Elke donatie wordt door ons zeer gewaardeerd!

Wij stellen ook spaarpotten beschikbaar aan bedrijven en particulieren om neer te zetten tijdens een speciale gelegenheid. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een verjaardag, een bedrijfsfeest, een receptie of tijdens een beurs bij je op de stand.

Hoe werkt het? Wij plaatsen een puike spaarpot, die wij in overleg regelmatig komen omwisselen of legen. Vanzelfsprekend laten wij weten welk bedrag de spaarpot heeft opgeleverd. Desgewenst kunnen wij door middel van het plaatsen van uw logo vermelden dat uw bedrijf een spaarpot van ons heeft staan.

Doet u mee? Fijn!

Wilt u een puike spaarpot ontvangen of zijn er nog vragen? Vul dan alstublieft ons contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Alvast bedankt voor de moeite!