Ze mogen wel weten dat ik ziek ben, maar niet zien. Wanneer u heel ziek bent maakt het verlies van uw haar dan nog iets uit? Ja, héél véél, zeggen de vrijwilligers van de Stichting Puik voor Elkaar!

Vitaal Praktijk Otten organiseert een Speciale Puike Lunch

Na de geslaagde lunch vorig jaar van Stichting Puik voor Elkaar organiseert Vitaal Praktijk Otten dit jaar weer een Puike Lunch. Dit keer doen wij het een beetje anders.

De lunch wordt op dinsdag 10 mei, op de Zorgboerderij De Kleine Duiker bereid door medewerkers van Humanitas. De ingrediënten voor de lunch worden door Vitaal Praktijk Otten beschikbaar gesteld. Dit naar aanleiding van een match op de Beursvloer BAR in 2015. De lunch kost € 25,00 per persoon.

Alleen u komt niet zelf lunchen; u schenkt deze lunch aan een bewoner van De Elf Ranken. Wij hopen in totaal 8 bewoners met hun partners en/of hun begeleiders een lunch aan te kunnen aanbieden.

Na de lunch krijgen de bewoners en hun partners/begeleiders een rondleiding op De Kleine Duiker. Verder maakt Trudie Godwaldt van www.1000PootFotografie.com maakt een fotoreportage voor de bewoners.

Wij zoeken 16 mensen die Stichting Puik voor Elkaar willen steunen voor
€ 25,00 en die de bewoners van de Elf Ranken een leuke middag willen
bezorgen. Je kan dit natuurlijk ook samen met anderen doen, zodat de kosten verdeeld worden. Dus als sportteam, familie, collega’s, zussen, buren.

Je maakt het geld rechtstreeks over naar Stichting Puik voor elkaar. NL73RABO 0340397349 tnv Stichting Puik voor Elkaar ovv lunch 123 vitaal tnv 11 Ranken


vorige pagina