Ze mogen wel weten dat ik ziek ben, maar niet zien. Wanneer u heel ziek bent maakt het verlies van uw haar dan nog iets uit? Ja, héél véél, zeggen de vrijwilligers van de Stichting Puik voor Elkaar!

Voortreffelijke Fishalicious!

Ditmaal was de Puike Zakenborrel op een prachtige buitenlocatie. De gasten werden hartelijk verwelkomd door 5 Puike vrijwilligers tijdens de Outdoor Summer Fair in Strijen. De ruiters in de springtuin zorgden voor een mooi spektakel. Niet alleen het weer was voortreffelijk; ook de Fishalicious proeftuin was meer dan een bezoek waard! In prachtige witte tenten kon, tijdens het netwerken, genoten worden van verrukkelijke haringen, kreeft en sashimi. Voor de ware vleesliefhebbers waren er top Green Egg hamburgers. Tenslotte zorgden de The Funky Piano’s en DJ’s voor een sfeervol feestje en kunnen alle gasten terugkijken op een zeer geslaagde zomeravond.

vorige pagina

Puike spaarpot

Wilt u onze stichting helpen? Dan kunt u een puike spaarpot van ons neerzetten in uw bedrijf of de organisatie waar u werkt. Zo geeft u uw bezoekers de gelegenheid om iets te doneren aan ons goede doel. Elke donatie wordt door ons zeer gewaardeerd!

Wij stellen ook spaarpotten beschikbaar aan bedrijven en particulieren om neer te zetten tijdens een speciale gelegenheid. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een verjaardag, een bedrijfsfeest, een receptie of tijdens een beurs bij je op de stand.

Hoe werkt het? Wij plaatsen een puike spaarpot, die wij in overleg regelmatig komen omwisselen of legen. Vanzelfsprekend laten wij weten welk bedrag de spaarpot heeft opgeleverd. Desgewenst kunnen wij door middel van het plaatsen van uw logo vermelden dat uw bedrijf een spaarpot van ons heeft staan.

Doet u mee? Fijn!

Wilt u een puike spaarpot ontvangen of zijn er nog vragen? Vul dan alstublieft ons contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Alvast bedankt voor de moeite!