Ze mogen wel weten dat ik ziek ben, maar niet zien. Wanneer u heel ziek bent maakt het verlies van uw haar dan nog iets uit? Ja, héél véél, zeggen de vrijwilligers van de Stichting Puik voor Elkaar!

Reacties lotgenoten

Hallo Janny,

Ik zou je nog even laten weten hoe het allemaal gaat.
De eerste chemo op 5 september viel heel erg mee. Ik had gedacht dat ik misselijk en belabbert zou zijn maar behalve 1 slaapdag had ik nergens last van,gelukkig!

Na ongeveer twee weken begon mijn haar uit te vallen en 24 september heb ik Petra v Laar gebeld om mijn laatste haren eraf te halen. de dag ervoor moest ik even een boodschapje op de fiets doen en mijn haren waaiden gewoon achter me weg,zo'n vreemde ervaring,maar ook wel komisch.
De pruik had ik al thuis staan en die kon gelijk op. Hij staat echt geweldig.

De zaterdag erna moest ik naar een verjaardag dus dacht ,ga even bij moeders langs,kan ze gelijk kijken naar mijn nieuwe haren. Ik moet je er even bij vertellen dat mijn moeder 91 jaar is maar best nog redelijk bijdehand. Ze zag het gewoon niet en toen ik haar na ongeveer een uur vroeg of ze niets aan me zag zei ze "Nee ,heb je soms een nieuwe bril". Ik heb het haar verteld en we hebben er hartelijk om gelachen.

De 2e kuur ging net als de eerste, één dagje erg slaperig en verder weer nergens last van. Goed luisteren naar je lijf is het motto, dus op tijd naar bed en goed eten. Al met al vind ik het erg meevallen en hoop dat de volgende keren ook zo gaan.

Hoewel ik weet dat het niet niks is wat er nu allemaal gebeurt blijf ik heel vrolijk en positief. Mijn andere motto: "één dag niet gelachen is een dag niet geleefd" sleept mij altijd overal door heen!

Morgen bloed prikken en als het goed is ga ik donderdag voor de derde kuur. Daarna nog 3 te gaan. Na het bloedprikken ga ik gelijk met mijn man een nieuwe BH kopen, waarvan ik de bon naar jullie zal sturen.

Nogmaals wil ik jullie hartelijk danken voor mijn mooie haren en voor de BH, en als ik weer een paar kuren verder ben zal ik je laten weten hoe het dan gaat.

Als alles goed gaat hoop ik 28 en 29 juni De Loop Voor Hoop te lopen in Hoogvliet.samen met mijn zussen,neefjes nichtjes en vrienden. Tegen die tijd hoor je nog van me kunnen we misschien ook voor jullie een beetje reclame maken.

Hartelijke groeten, N. J.

« vorige pagina