Ze mogen wel weten dat ik ziek ben, maar niet zien. Wanneer u heel ziek bent maakt het verlies van uw haar dan nog iets uit? Ja, héél véél, zeggen de vrijwilligers van de Stichting Puik voor Elkaar!

Help ons

    Sponsor worden
Ieder jaar geeft de Stichting Puik voor Elkaar vele tientallen vrouwen, mannen en kinderen  met kanker een gratis pruik. Zonder uw hulp kan de Stichting Puik voor Elkaar dit niet doen. Zo simpel is het. Kunnen we op uw steun rekenen?
Lees verder »
     
  Vriend worden
Vrienden maken het leven leuk! Vrienden kunnen het leven weer een beetje Puik maken voor de mensen die een grote strijd leveren tegen kanker en daarbij ook nog eens hun haar verliezen. Met u als vriend, kunnen wij gratis pruiken blijven schenken aan mensen die het erg zwaar hebben. Lees verder »
     
    Het Puike Pruikje
Het exclusieve, dierbare beeldje is met passie voor onze "Puike Cliënten" vervaardigd.
Lees verder »
     
  Puike Zakenclub
De Puike Zakenclub is opgericht om de continuïteit van de Stichting Puik voor Elkaar te waarborgen. De leden van de puike zakenclub steunen door middel van een jaarlijkse donatie ons goede doel.
Lees verder »
     
  Puike spaarpot
Wilt u onze stichting ondersteunen? Dan kunt u een puike spaarpot van ons neerzetten in uw bedrijf of organisatie.
Zo geeft u uw bezoekers de gelegenheid om iets te doneren aan ons goede doel. Elke donatie wordt door ons zeer gewaardeerd!
Lees verder »
     
  Puike fondsen
Wilt u ons als fondsbeheerder steunen?
Dat zouden wij geweldig vinden! Onze enthousiaste vrijwilligers werken elke dag hard, en zonder enige vergoeding, om de stichting op professionele wijze te promoten en zoveel mogelijk kankerpatiënten een pruik te kunnen geven. Lees verder »
     
  In actie voor Puik voor Elkaar
Wilt u iets voor de stichting doen? Wij zijn blij met uw initiatief dat ons in staat stelt weer meer puike cliënten met kanker blij te maken met een gratis pruik. Bent u geinteresseerd?
Lees verder »
     
  Puike golfdag
Wilt u een spannende en gezellige golfdag beleven en tegelijkertijd ook de Stichting Puik voor Elkaar steunen? Of u nu een flight boekt voor het golftoernooi of deelneemt aan een clinic; de golfdag belooft, net als die van de vorige jaren, weer een daverend succes te worden! Lees verder »
  Puike rally
Wilt u een meedoen met de Puike Rally van de Stichting Puik voor Elkaar? De rally is voor iedereeen! Oldtimers, Specials en alle normale auto’s! Het is wel de bedoeling dat uw auto “opgepuikt” wordt. Wij verwachten natuurlijk iets origineels want wij houden wel van een beetje gekkigheid! Lees verder »
  Puike Regatta
Hijs de zeilen voor het goede doel en vaar mee met de Puike Regatta! De zeilwedstrijd is voor iedereen! Of u nu een ervaren zeiler bent of u heeft nog nooit het ruime sop gekozen, dit is uw kans op een heerlijke ervaring op het water! Met maar liefst 11 zeiljachten gaan wij tegen elkaar strijden. Lees verder »

Vraagbaak Groep
Jacobus Lipsweg 118
3316 BP Dordrecht

     

Wilt u ook vrijwilliger worden van de Stichting Puik voor Elkaar?

Dat kan! Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die zich inwillen zetten voor andere mensen!

We hebben een ontzettend gezellig team. Iedereen doet waar hij/zij goed in is. Kijk bij de vacatures door op onderstaande link te klikken of er iets voor u bij zit!
Naar vacatures

Elk kwartaal organiseren wij een vrijwilligersbijeenkomst. Op deze bijeenkomsten informeren wij de vrijwilligers over de stichting. Na de pauze sluiten wij af met een rondvraag en een borrel.

Kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende vrijwilligersbijeenkomst is en stuur dan een mailtje naar de Afdeling Vrijwilligerszaken, zodat wij u kunnen uitnodigen.

Naar Agenda
Mailen naar vrijwilligerszaken