Ze mogen wel weten dat ik ziek ben, maar niet zien. Wanneer u heel ziek bent maakt het verlies van uw haar dan nog iets uit? Ja, héél véél, zeggen de vrijwilligers van de Stichting Puik voor Elkaar!

Puike clienten in de spiegel

Puik wil maar één ding: zoveel mogelijk vrouwen en kinderen die als gevolg van behandelingen tegen kanker hun haar (gaan) verliezen en zelf geen pruik kunnen betalen, helpen. Alle Puike vrouwen, mannen en kinderen zetten we daarom met liefde op de foto. Zodat we iedereen die behoefte heeft aan een pruik, kunnen laten zien wat er mogelijk is met de Stichting Puik voor Elkaar. Zie hier het mooie resultaat!
 

Cheqitha kijkt in de spiegel                   

Cheqitha is een alleenstaande moeder van 40 jaar. Zij woont in Den Haag. Dat het leven niet altijd over rozen gaat kan zij wel bevestigen en deelt haar verhaal met ons. Na een moeilijk leven met veel tegenslagen kreeg zij in 2016 weer een leuke baan. En toen sloeg het noodlot toe. Net nu nadat zij haar leven weer een beetje op de rit had ontdekte ze een knobbeltje. Kort tevoren had een nichtje haar verteld borstkanker te hebben. Het bleek het erfelijke BRCA 1 gen te zijn.
Lees meer ...


Help ons

Ieder jaar schenkt de Stichting Puik voor Elkaar vele vrouwen, mannen en kinderen met kanker een gratis puike pruik.

Iedereen,  die als gevolg van behandelingen tegen kanker hun haar (gaan) verliezen en zelf geen pruik kunnen betalen. En daar hebben we uw hulp bij nodig!

Hoe kan u helpen?

  U kunt sponsor worden
  U kunt een puik pruikje kopen
  U kunt een zakenborrel bijwonen
  U kunt een puike lunch organiseren
  U kunt een puike spaarpot plaatsen
  U kunt vriend worden
  U kunt ons als doel kiezen voor uw fonds
  U kunt een puike actie organiseren
  U kunt meedoen aan onze evenementen
  Maar u kunt natuurlijk ook vrijwilliger worden

Meer weten? Lees verder »