Ze mogen wel weten dat ik ziek ben, maar niet zien. Wanneer u heel ziek bent maakt het verlies van uw haar dan nog iets uit? Ja, héél véél, zeggen de vrijwilligers van de Stichting Puik voor Elkaar!

Raad van Aanbeveling

In 2017 heeft de Stichting Puik voor Elkaar de Raad van Aanbeveling opgericht. De Raad van Aanbeveling van de Stichting Puik voor Elkaar bestaat uit een groep mensen die met hun betrokkenheid en ervaring de stichting wil ondersteunen. Het doel is om de slagvaardigheid en de bekendheid te vergroten. De stichting hecht veel waarde aan haar Raad van Aanbeveling.

Petra van de Laar 

Petra is onderneemster in hart en ziel. In 1981 gestart als eigenaresse van Petra's Haarmode BV. Zij had tot en met 2003 het beheer over acht kapsalons. In 2003 heeft Petra ook de Rotterdamse Ondernemersprijs gewonnen. In 2005 heeft zij Haarwerkstudio Petra van de Laar opgericht met vier filialen. Petra is in aanraking gekomen met de Stichting Puik voor Elkaar doordat zij in de praktijk de ervaring had dat heel veel cliënten geen pruik konden betalen. In 2013 heeft zij al haar haarwerk filialen verkocht aan Aderans Benelux. Petra draagt de Stichting Puik voor Elkaar een warm hart toe. Tot op heden zet Petra zich nog steeds actief in bij de Stichting Puik voor Elkaar, zowel voor de afdeling sponsoring als kwaliteitszorg.

Jolande van Loon

Jolande van Loon is notaris. Sinds 1999 is zij verbonden aan het kantoor Ploum Lodder Princen, advocaten en notarissen in Rotterdam. Daar werkt zij voor ondernemers en ondernemingen. Zij is sinds lange tijd bij de Stichting Puik voor Elkaar betrokken. Destijds heeft zij de akte van oprichting van de Stichting gepasseerd. In 1989 verloor Jolande haar zus, na 7 jaar ziek te zijn geweest, aan kanker. Zij was blij met een pruik. Een pruik geeft een vrouw weer net dat stukje zelfvertrouwen om naar buiten te gaan. Als de Stichting Puik voor Elkaar iets kan bijdragen aan de kwaliteit van leven is dat prachtig! Want dat extra steuntje in de rug kan in lastige tijden net dat verschil maken.
 

Mylene d'Anjou

In 2012 werd bij mij borstkanker geconstateerd. Na het hele circus van een borstsparende operatie, bestraling en chemo heb ik een hele tijd met een pruik opgelopen. Omdat ik voor mijn werk als actrice en cabaretière op een podium sta en soms ook op televisie verschijn, was het voor mij erg belangrijk dat dit een goeie ’geloofwaardige’ pruik zou zijn. Niet alleen voor mijn werk was het belangrijk om geloofwaardig over te komen. Ook gewoon bij de bakker of op het schoolplein was het een prettig idee dat niet iedereen direct aan de buitenkant kon zien dat ik ziek was. Die pruik heeft ervoor gezorgd dat ik rustig over straat kon en dat niet iedereen zich verplicht voelde het over mijn ziekte te hebben. Daarom vind ik het werk van Puik voor Elkaar ook erg belangrijk. In een periode waarin je leven volledig op z’n kop staat is het belangrijk dat er dingen zijn die ’gewoon’ door kunnen gaan.

Ebru Umar

Via vrienden ben ik in contact gekomen met Puik voor Elkaar. De betrokkenheid en het enthousiasme van de vrijwilligers die zich inzetten voor Puik, is hartverwarmend en eerlijk is eerlijk: verrassend. Zonder enige bezoldiging zetten ze zich in om zoveel mogelijk sponsoren aan te spreken zodat ze zoveel mogelijk vrouwen, kinderen en ook de enkele man die zich aanmeldt, een pruik te geven. Alles om mensen die getroffen zijn door kanker, zich beter te doen voelen in een afschuwelijke periode in hun leven. Ik ben er trots op dat ik een ienieminie steentje mag bijdragen aan Puik voor Elkaar.
 

Erika Mes

Erika is een topsporter uit de jaren 80/90 en meervoudig Nederlands Europees en Wereldkampioen Fitness.
Tegenwoordig is zij personal trainer en body & mind coach.
Zij ondersteunt de Stichting Puik voor Elkaar omdat zij het onbereikbare, bereikbaar maken.
Erika’s woorden : "één voor allen, allen voor één. Hallo Stichting Puik !!!! voor Elkaar……. met Elkaar!"

 

Marcelline Bloemheuvel

Marcelline is een maatschappelijk betrokken accountant. Niet met alleen maar oog voor de cijfers of de onderneming, maar ook voor de mensen in onze samenleving. Voor zowel die onderneming als die mensen helpt ze graag mee te werken aan een betere toekomst. Daarom is zij naast haar werk als partner van het accountantskantoor Hermans & Partners te Rotterdam ook actief voor verschillende goede doelen. De van origine Limburgse heeft al jaren in het Rotterdamse haar draai gevonden en toen zij in haar netwerk met de Stichting Puik in aanraking kwam, was haar keuze al snel gemaakt om ook hier haar steentje aan bij te dragen. Helpen om de Stichting verder te brengen, zodat meer vrouwen en kinderen geholpen kunnen worden met een mooie pruik, juist in die hele moeilijke tijd in hun leven.
 

Marjolein van den Boogerd

Marjolein is advocaat ondernemingsrecht en sparringpartner voor haar klanten in het MKB. Haar beide ouders zijn op relatief jonge leeftijd aan kanker overleden waardoor ze het vaak mensonterende verloop van de ziekte van dichtbij heeft meegemaakt. Marjolein ondersteunt de initiatieven van Puik voor Elkaar van harte en zal daar waar mogelijk haar netwerk inzetten om nóg meer vrouwen te ondersteunen tijdens hun strijd tegen hun ziekte.’

Lees meer ...
 


Marjolein van der Meer Mohr

Marjolein van der Meer Mohr is burgemeester van de gemeente Rucphen. Daarnaast is zij ook lid van het comité van aanbeveling van Stichting Vrienden van het Bravis Ziekenhuis Roosendaal/Bergen op Zoom.
Graag wil ik mijn betrokkenheid tonen bij de Stichting Puik voor Elkaar. Als burgemeester ontmoet ik veel mensen. Daaronder ook helaas veel vrouwen die geconfronteerd worden met de gevolgen van kanker. Ik zie dan de grote impact die dat heeft op de persoon maar ook op de omgeving. Deze vrouwen verdienen het om wat extra aandacht en steun te krijgen. Stichting Puik voor Elkaar zorgt daarvoor op haar eigen wijze. Ik ondersteun dat van harte! Als lid van de Raad van Aanbeveling van de stichting kan ik mijn steentje bijdragen aan het goede werk dat zij verricht.
 


Help ons

Ieder jaar schenkt de Stichting Puik voor Elkaar vele vrouwen, mannen en kinderen met kanker een gratis puike pruik.

Iedereen,  die als gevolg van behandelingen tegen kanker hun haar (gaan) verliezen en zelf geen pruik kunnen betalen. En daar hebben we uw hulp bij nodig!

Hoe kan u helpen?

  U kunt sponsor worden
  U kunt een puik pruikje kopen
  U kunt een zakenborrel bijwonen
  U kunt een puike lunch organiseren
  U kunt een puike spaarpot plaatsen
  U kunt vriend worden
  U kunt ons als doel kiezen voor uw fonds
  U kunt een puike actie organiseren
  U kunt meedoen aan onze evenementen
  Maar u kunt natuurlijk ook vrijwilliger worden

Meer weten? Lees verder »