Ze mogen wel weten dat ik ziek ben, maar niet zien. Wanneer u heel ziek bent maakt het verlies van uw haar dan nog iets uit? Ja, héél véél, zeggen de vrijwilligers van de Stichting Puik voor Elkaar!

Prijsvraag

De vrijwilligers van de Stichting Puik voor Elkaar vinden het echt te gek dat u meedoet aan deze prijsvraag.

Hoe werkt het?
Vul de onderstaande vakken in en wie weet heeft u de mooie prijs te pakken!

Wat kunt u winnen?
Op 30 september 2017 rijdt u misschien wel mee met de Puike Rally Experience 2017. U krijgt een equipe aangeboden inclusief een mooie auto die voor deze bijzondere dag beschikbaar wordt gesteld door Auto Wüst Mercedes-Benz en smart. U kunt rekenen op een prachtige Mercedes-Benz en een geheel verzorgde dag ter waarde van € 500,- voor 2 personen.

Hoe kunt u winnen?
Uit alle inzendingen wordt 1 prijswinnaar getrokken. De winnaar mag iemand meenemen. De trekking wordt door onze rally commissie gedaan op donderdag 29 juni om 10.00 uur. U kunt tot en met 28 juni meedoen, wees er dus snel bij!

Wat moet u hiervoor doen?
Het enige wat wij van u vragen is om uw eigen werkgegevens in te vullen en die van iemand die u kent die ook werkzaam is in dezelfde branche. Dit mag iemand zijn van uw ziekenhuis, een collega van u of een collega van een andere soortgelijke afdeling. Maar misschien kent u wel iemand van een cursus, of seminar en is zij/hij werkzaam in een heel ander ziekenhuis! Alles mag als het maar een afdeling is die met kankerpatiënten werkt.
U kent vast wel iemand, dan is het dus vrij eenvoudig en kunt u winnen!

Dus waar wacht u nog op?

Vul het onderstaande formulier in! Wie weet heeft u deze mooie prijs wel te pakken!

Bij welk ziekenhuis bent u werkzaam?

Naam Ziekenhuis:
Adres:
Afdeling:
Uw naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer: 

Uw collega die ook op een oncologisch gerelateerde afdeling werkzaam is:

Naam Ziekenhuis:
Adres:
Afdeling:
Naam collega:
E-mailadres:
Telefoonnummer: 
 


velden gemarkeerd met een   zijn verplichte invoervelden