Ze mogen wel weten dat ik ziek ben, maar niet zien. Wanneer u heel ziek bent maakt het verlies van uw haar dan nog iets uit? Ja, héél véél, zeggen de vrijwilligers van de Stichting Puik voor Elkaar!

De pruik

De Stichting Puik voor Elkaar geeft vrouwen, mannen en kinderen een passende pruik. U zult zich afvragen wat verstaan wij onder een passende pruik?

Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de pruiken die wij weggeven. De collectie bestaat uit vele verschillende merken, modellen, kleuren en maten. Bij een goede pruik is tegenwoordig bijna niet te zien of te voelen dat u hem draagt. Via de Stichting Puik voor Elkaar bent u verzekerd van een kwalitatief goede, nieuwe pruik die is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

De pruik is voorzien van een monofilement, een dun gaasje waarop de haren handmatig zijn geknoopt, waardoor de haarinplant bijna niet van echt te onderscheiden is. Hierdoor ontstaat een heel realistisch uiterlijk en is het haarwerk bijna niet van echt haar te onderscheiden. De pruiken zijn voorzien van een onzichtbare rand, waardoor het dragen bij wind en regen geen problemen oplevert.

Wij hebben gecertificeerde haarwerkers uitgekozen die bekend staan om hun jarenlange ervaring en deskundigheid. Zij maken samen met de cliënt een keuze aan de hand van de ‘eigen stijl’ en de wens van de drager. De pruik wordt op maat geleverd, zodat deze te allen tijde goed past.

U krijgt bij de pruik een pakket met shampoo, conditioner, een rekje en een mutsje. De haarwerker geeft uitgebreide voorlichting over hoe u de pruik moet opzetten en behandelen.

Puike Haarwerkers


Aderans Hair Center
Maasstadweg 90
3079 DZ Rotterdam

     
Aderans Hair Center
Dorpsstraat 49
3209 AD Hekelingen

     
Aderans Hair Center
Amstelveenseweg 1150
1081 JW Amsterdam

     

Aderans Hair Center
Groene Hilledijk 346
3075 EC Rotterdam

     
Aderans Hair Center
Westewagenstraat 83
4201 HE Gorinchem

     
Aderans Hair Center
Kleiweg 500
3045 PM Rotterdam

     

Aderans Hair Center
Dr. Molewaterplein 40
3015 GD Rotterdam

     
Francy by Aderans
Passage Zuidoost 9
4811 NT Breda

     
Hairmasters
Weth. E. van Dronkelaarplein 1
7601 VZ Almelo

     

Hairmasters
Zilvermeeuw 29
7609 RZ Almelo

     
Hairmasters
Haareweg 94
7009 EG Doetinchem

     
Hairmasters
Geerdinksweg 137-25
7555 DL Hengelo

     

Hairmasters Finkers
Virulyweg 29 f
7602 RG Almelo

     
Koopal, Haarwerken Frans
Noorderhaven NZ 1
9712 VE Groningen

     
Peels Haarmode
Strijpsestraat 158
5616 GT Eindhoven