Ze mogen wel weten dat ik ziek ben, maar niet zien. Wanneer u heel ziek bent maakt het verlies van uw haar dan nog iets uit? Ja, héél véél, zeggen de vrijwilligers van de Stichting Puik voor Elkaar!

Puike fondsen

Wilt u ons als fondsbeheerder steunen?

Dat zouden wij geweldig vinden! Puik voor Elkaar is een stichting die zich bij uitstek leent om tot doel gekozen te worden. Onze enthousiaste vrijwilligers werken elke dag hard, en zonder enige vergoeding, om de stichting op professionele wijze te promoten en zoveel mogelijk kankerpatiënten een pruik te kunnen geven.

Er zijn vandaag de dag helaas nog steeds veel vrouwen in ons land die zich geen fatsoenlijke pruik kunnen veroorloven. Ziek zijn brengt vaak al onvoorziene kosten met zich mee en pruiken van goede kwaliteit zijn niet goedkoop. Noodgedwongen zien deze vrouwen daarom af van de aankoop van een pruik, terwijl een goede pruik hen juist zou kunnen helpen zich iets minder ziek en kwetsbaar te voelen in deze zware periode.

Met uw steun kunnen wij deze vrouwen bereiken en blij maken met een puike pruik. Uw financiële bijdrage is daarom meer dan welkom! Wij zijn u er enorm dankbaar voor.
Als dank plaatsen wij het logo van uw fonds op deze pagina en verspreiden we het goede nieuws via de (social) media.

Meer informatie? Klik hier »

« vorige paginaHelp ons

Ieder jaar schenkt de Stichting Puik voor Elkaar vele vrouwen, mannen en kinderen met kanker een gratis puike pruik.

Iedereen,  die als gevolg van behandelingen tegen kanker hun haar (gaan) verliezen en zelf geen pruik kunnen betalen. En daar hebben we uw hulp bij nodig!

Hoe kan u helpen?

  U kunt sponsor worden
  U kunt een puik pruikje kopen
  U kunt een zakenborrel bijwonen
  U kunt een puike lunch organiseren
  U kunt een puike spaarpot plaatsen
  U kunt vriend worden
  U kunt ons als doel kiezen voor uw fonds
  U kunt een puike actie organiseren
  U kunt meedoen aan onze evenementen
  Maar u kunt natuurlijk ook vrijwilliger worden

Meer weten? Lees verder »