Ze mogen wel weten dat ik ziek ben, maar niet zien. Wanneer u heel ziek bent maakt het verlies van uw haar dan nog iets uit? Ja, héél véél, zeggen de vrijwilligers van de Stichting Puik voor Elkaar!

Puike Rally Experience

Wilt u meedoen met de Puike Rally Experience 2019?

We begrijpen dat u vol spanning op onze Puike Rally 2019 aan het wachten bent!

Wij kijken er ook naar uit en zijn de locaties al aan het vastleggen. Wij kunnen u vast vertellen dat de rally in het voorjaar van 2019 gereden zal worden.

Deze rally is voor iedereen. Of u nu komt met een oldtimer, Cabrio, special of een moderne auto, het maakt niet uit. Eenmaal onderweg kunt u op allerlei verrassende onderdelen punten verdienen!
Van de deelnemers wordt wel iets verwacht! Puik uw auto en, misschien ook wel uzelf, zo leuk mogelijk op. (dan heeft u de eerste puntjes al verdiend!) Kortom: Pimp your ride ..... PINK!

Wij garanderen u een geheel verzorgde dag. De deelnemers krijgen een briefing, rallystickers/schildjes, een routeboek en een heerlijke lunch. En natuurlijk hebben wij een mooie prijsuitreiking, een After-Rally Borrel, een BBQ en een veiling. Tenslotte sluiten wij de avond af met een knallende Puike Party!

Dus nog even geduld alstublieft!

De sponsorcommissie
Lilian van Maanen, Marjolein Tan, Olga van Kampen, Carola Berkel, Michaela Bos, Pauline van der Ende, Suzanne de Bruin,  Petra van de Laar, Jose Lam en Irene van der Griend

Naar de downloadpagina voor de flyer
Naar het inschrijfformulier
De sponsormogelijkheden op een rijtje
De sponsoren van de Puike Rally 2016
De sponsoren van de Puike Rally 2017
De foto's van de Puike Rally 2016
Veelgestelde vragen
Wilt u meer informatie ? Klik hier »« vorige pagina