Ze mogen wel weten dat ik ziek ben, maar niet zien. Wanneer u heel ziek bent maakt het verlies van uw haar dan nog iets uit? Ja, héél véél, zeggen de vrijwilligers van de Stichting Puik voor Elkaar!

Puike RegattaDe Stichting Puik voor Elkaar is dit jaar uitgenodigd om op donderdag 27 september a.s. bij Watersport Vereniging Sint-Annaland de zeilen te hijsen voor het goede doel om zoveel mogelijk pruiken bij elkaar te zeilen!

Met maar liefst 11 zeiljachten gaan wij tegen elkaar strijden. Per jacht kunnen 8 personen meevaren. U gaat na ontvangst met koffie en gebak aan boord en u zeilt zelf onder leiding van een ervaren schipper op een prachtige zeiljacht. Onderweg nuttigt u een lekkere lunch en daarna start de regatta en gaat u samen met uw bemanning scherp varen, wellicht wint u dan de Regatta Bokaal. Na een welverdiende steigerborrel sluiten wij de avond af met een kreeftendiner en maken we er een feestje van!

Amazing Sailing Zeeland organiseert geheel belangeloos deze zeilregatta! Aart en Marcelline Bloemheuvel maken zich met veel plezier hard voor dit nieuwe sportieve evenement. Voor alle zeilers, watersportliefhebbers en uw relaties, deze dag wilt u zeker niet missen! Om een idee te krijgen kijk vast op: www.amazingsailingzeeland.com

Programma
10.30 uur Ontvangst en inschrijving
11.30 uur Vertrek zeiljachten
12.30 uur Start Puike Regatta
16.00 uur Finish
17.00 uur Steigerborrel
18.30 uur Kreeftendiner met aansluitend een feestje!
Een evenement dat u niet wilt missen. Kom gezellig netwerken op het water en schrijf u snel in. Dit kan als individuele deelnemer of u kunt met uw eigen relaties op één van de mooie zeiljachten (maximaal 8 personen) meezeilen!

Wij zien uw inschrijving heel graag tegemoet. Mocht u echter nog iets willen vragen, dan staan wij uiteraard voor u klaar!

Met puike groet,
De sponsorcommissie

Puike Regatta flyer
Puike Regatta inschrijfformulier
Puike Regatta sponsormogelijkheden
Meer informatie? Klik hier »

« vorige pagina


Degenaar Gevelonderhoud     
Haij en van der Wende Advocaten, de
Barbizonlaan 82
2908 ME Capelle a/d IJssel

     
Q4U Bouwconsultants
Grote Haven 1 - 2851 BM Haastrecht
2851 BM Haastrecht

     

Vraagbaak Groep
Jacobus Lipsweg 118
3316 BP Dordrecht