Ze mogen wel weten dat ik ziek ben, maar niet zien. Wanneer u heel ziek bent maakt het verlies van uw haar dan nog iets uit? Ja, héél véél, zeggen de vrijwilligers van de Stichting Puik voor Elkaar!

Veelgestelde Rally Experience Vragen en Antwoorden

Hoe kunt u de rally winnen?

  • Heeft u de mooist opgepuikte auto?
  • Heeft u zelf een bijpassende outfit aan?
  • Heeft u de juiste route gereden met het bolletjes-pijltjes routesysteem?
  • Heeft u alle foto's op de juiste plaats op de kaart ingetekend?
  • Heeft u de geheime locatie ontdekt?
Achter het stuur zitten van een snelle auto heeft weinig invloed op het eindresultaat van de rally. Tijdens de Puike Rally Experience worden verschillende (route) systemen door elkaar gebruikt. Bereid u maar vast voor op een rally waarbij u op allerlei verrassende onderdelen punten kunt verdienen!
Kortom, een rally met een puik tintje met een hoop gezelligheid. Precies zoals u van ons gewend bent!

Mag ik hard rijden?
Het heeft geen zin om hard te rijden. De rally is op de openbare weg en we moeten ons natuurlijk wel aan de regels houden.

Heb ik een navigatiesysteem nodig?
Nee, het is niet de bedoeling dat er gebruik gemaakt wordt van een navigatiesysteem.

Hoe moeten de auto’s eruit zien?
Allereerst is iedereen van harte welkom! Of u nu komt met een Oldtimer, Cabrio, Special of een normale auto, het maakt niet uit! Van de deelnemers wordt wel iets verwacht! Puik uw auto en misschien ook wel uzelf zo leuk mogelijk op! Dit kan d.m.v. belettering, slingers, ballonnen of een spannend thema, verzin het zelf en maak ons gek, want daar houden we van bij Puik! Hiermee kunt u al uw eerste punten verdienen!

Hoe laat begint het en waar is het?
Dit jaar is de start van de rally om 10.00 uur bij Historyland op Voorne Putten.U ontvangt enkele dagen van te voren per email de vertreklocatie. Tijdens het ontvangst met koffie en gebak krijgt u een rallyboekje met een briefing, zodat u weet wat er van u verwacht wordt. Voor vertrek neemt u deel aan de 1e activiteit, waarbij u weer punten kunt verdienen.

Wat kunnen we nog meer verwachten?
U bent verzekerd van een volledig verzorgde dag met onderweg verschillende versnaperingen, een heerlijke lunch op een unieke locatie en allerlei activiteiten onderweg.

Waar rijden we naartoe?
De rally voert over mooie en rustige wegen door Goeree Overflakkee en misschien nog wel een stukje daarbuiten. Onderweg zal er een aantal verrassingen op uw pad komen.

Wat is het eindpunt?
De eindlocatie is op een fantastische maar nu nog geheime locatie.

Is er een avondeten en een After-party?
Nadat u gefinished bent is er een gezellige borrel en een prijsuitreiking! Er staat een heerlijke BBQ klaar met ter afsluiting een feestje waarbij de voetjes van de vloer mogen. Natuurlijk kunt u ook gasten uitnodigen voor de After-Rally! Graag zelfs, uw partner, familie of andere feestneuzen zijn meer dan welkom om er met z'n allen een Puik feestje van te maken.

Hoe laat is het afgelopen?
Het is een lange dag dus de verwachting is dat het feest rond 00.00 uur afgelopen is. Natuurlijk is iedereen er vrij in om eventueel iets eerder naar huis te gaan.

Wat kost het om deel te nemen aan de Puike Rally Experience?
De geheel verzorgde dag kost € 500,= per persoon inclusief drankjes.

Wanneer worden de introducees/feestgangers voor de After-Party verwacht?
De After-Party  is vanaf 17.00 uur. De introducees zijn gezellig bij de borrel, de prijsuitreiking, de BBQ en het feestje. De drank is inclusief. Het kost € 75,= per persoon.

Met hoeveel personen mag ik in een equipe (in een auto)?
U moet met minimaal 2 personen deelnemen. Er is geen maximum aantal bijrijders vastgesteld. U mag ook meedoen met een personenbusje, limo of touringcar (niet te groot i.v.m. de kleine weggetjes)

Heb ik genoeg aan mijn rijbewijs?
Ja, u kunt deelnemen met een normaal rijbewijs.

Moet mijn auto verzekerd zijn?

Ja, we nemen deel aan de openbare weg dus de auto moet minimaal WA verzekerd zijn.

Moet mijn auto APK gekeurd zijn?
Ja, we nemen deel aan de openbare weg dus de auto moet APK gekeurd zijn.

Mag er een aanhanger achter de auto hangen?
Nee, er mag geen aanhanger achter uw auto.

Hoeveel geld blijft er over voor de Stichting Puik voor Elkaar?
Er zullen natuurlijk kosten gemaakt moeten worden, dat is niet anders! Maar de vrijwilligers van de Stichting Puik voor Elkaar werken allen geheel belangeloos mee aan dit evenement. Precies zoals u van ons gewend bent.
De rally wordt in eigen beheer georganiseerd. Er blijven dus ook geen kosten aan een dure rally organisatie hangen. Om de kosten te drukken zijn wij op zoek naar sponsoren. Hoe meer sponsoren, hoe meer opbrengst!

Ga naar de downloadpagina voor de flyer
Ga naar het inschrijfformulier op eventbrite
De sponsormogelijkheden op een rijtje  
Terug naar Hoofdpagina Rally
Meer informatie opvragen? Klik hier »

« vorige pagina