Ze mogen wel weten dat ik ziek ben, maar niet zien. Wanneer u heel ziek bent maakt het verlies van uw haar dan nog iets uit? Ja, héél véél, zeggen de vrijwilligers van de Stichting Puik voor Elkaar!

Vrijwilliger Media

De Stichting Puik voor Elkaar is op zoek naar een vrijwilliger Media
(gemiddeld 4 uur per maand en 4x per jaar een avondbijeenkomst)

Wat doet u?
 • U werkt nauw samen met de afdeling Secretariaat,
 • U bent verantwoordelijk voor alle correspondentie en administratie,
 • U gaat op zoek naar mogelijkheden om de Stichting Puik voor Elkaar meer in contact te brengen met de inwoners van Nederland en alle mensen van de doelgroep,
 • U werkt gemiddeld 4 uur per maand.
Wie bent u?
 • U heeft affiniteit met het doel van de stichting,
 • U heeft zin om minimaal 4 uur per maand zich in te zetten voor het goede doel,
 • U bent erg goed in de Nederlandse taal,
 • U bent iemand die mee wil denken over de inhoud en mogelijkheden om de naamsbekendheid van de stichting te vergroten,
 • U bent punctueel en een communicatief vaardig persoon die een spin in het web is van de social-media,
 • U bent een redactionele duizendpoot en voert redactie voor zowel radio, televisie, tijdschriften en de krant, kortom media in de breedste zin van het woord, dit natuurlijk allemaal in overleg met het bestuur van de stichting.
Onze visie op vrijwilligerswerk
De Stichting Puik voor Elkaar bestaat doordat vele vrijwilligers zich hier enthousiast en belangeloos voor inzetten. Het is een gezellig team bestaande uit veel bevlogen mensen.
4x per jaar wordt er een vrijwilligersbijeenkomst gehouden  waar o.a. uiteengezet wordt waar de stichting voor staat en iedereen op de hoogte blijft van het reilen en zeilen van de organisatie.
Dankzij de meer dan 30 vrijwilligers kan de stichting blijven bestaan.

Wat verwacht Puik voor Elkaar van een vrijwilliger?
Iedereen die enthousiast en gemotiveerd is, alsmede tijd beschikbaar heeft kan vrijwilliger worden. Tevens vragen wij de bereidheid om afspraken te maken, zodat wij er zeker van kunnen zijn dat we op je kunnen rekenen. Vrijwilligerswerk is wel vrijwilig, maar niet vrijblijvend.

Wat bieden wij?
 • U gaat werken met een groep bevlogen mensen, een team van vrijwilligers die allen geheel belangeloos werken aan dit geweldige doel,
 • Mogelijkheid om eigen capaciteiten in te zetten,
 • Vrijwilliger bij Puik voor Elkaar is niet alleen zinvol, maar ook heel leuk!
Interesse?
Bent u nieuwsgierig geworden na het lezen van de bovenstaande vacature en wilt u meer weten over de werkzaamheden? Heeft u gemiddeld minimaal 4 uur per maand over om zich in te zetten voor de Stichting Puik voor Elkaar? Stuur dan een mail naar vrijwilligerszaken@puikvoorelkaar.nl.

Downloadpagina met het Intake formulier »

« vorige pagina

Wilt u ook vrijwilliger worden van de Stichting Puik voor Elkaar?

Dat kan! Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die zich inwillen zetten voor andere mensen!

We hebben een ontzettend gezellig team. Iedereen doet waar hij/zij goed in is. Kijk bij de vacatures door op onderstaande link te klikken of er iets voor u bij zit!
Naar vacatures

Elk kwartaal organiseren wij een vrijwilligersbijeenkomst. Op deze bijeenkomsten informeren wij de vrijwilligers over de stichting. Na de pauze sluiten wij af met een rondvraag en een borrel.

Kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende vrijwilligersbijeenkomst is en stuur dan een mailtje naar de Afdeling Vrijwilligerszaken, zodat wij u kunnen uitnodigen.

Naar Agenda
Mailen naar vrijwilligerszaken