Ze mogen wel weten dat ik ziek ben, maar niet zien. Wanneer u heel ziek bent maakt het verlies van uw haar dan nog iets uit? Ja, héél véél, zeggen de vrijwilligers van de Stichting Puik voor Elkaar!

Vrijwilliger Spaarpotplaatser in de regio Breda-Oosterhout

De Stichting Puik voor Elkaar is op zoek naar een vrijwilliger Spaarpotplaatser in de regio Breda/Oosterhout
(gemiddeld 4 uur per maand en 4x per jaar een avondbijeenkomst)

Wordt u onze nieuwe enthousiaste spaarpotplaatser?

Wat gaat u doen?
 • Als spaarpotplaatser bent u verantwoordelijk voor de spaarpotten in uw regio,
 • U zoekt organisaties (bijv. winkels, schoonheidskapsalons en horeca ) om de spaarpotten te plaatsen,
 • U verzorgt plaatsing van de spaarpot incl. folders bij de organisatie waar u de spaarpot mag neerzetten en zorgt voor een getekende overeenkomst,
 • U stuurt het Spaarpotregistratieformulier naar de Spaarpotbeheerder,
 • U onderhoudt contact met de organisatie/bedrijf waar de spaarpot geplaatst is omtrent het legen (omruilen) van de spaarpot,
 • U woont de Algemene Vrijwilligersbijeenkomst bij (1x per kwartaal),
 • U geeft de gevulde spaarpotten aan de spaarpotbeheerder en telt deze samen,
 • U levert af en toe teksten aan over een leuk spaarpotbedrijf voor de nieuwsbrief.
Wie bent u?
 • U heeft affiniteit met het doel van de stichting,
 • U heeft zin om minimaal 4 uur per maand zich in te zetten voor het goede doel,
 • U bent goed in de Nederlandse Taal,
 • U bent extravert, communicatief vaardig en u vindt het leuk om ergens op af te stappen,
 • U woonachtig in de omgeving van Breda/Oosterhout.
Woont u in een andere regio en u denkt dat wil ik ook! Vraag dan naar de mogelijkheden, wellicht kunt u een eigen regio opzetten!

Onze visie op vrijwilligerswerk
De Stichting Puik voor Elkaar bestaat doordat vele vrijwilligers zich hier enthousiast en belangeloos voor inzetten. Het is een gezellig team bestaande uit veel bevlogen mensen.
4x per jaar wordt er een vrijwilligersbijeenkomst gehouden  waar o.a. uiteengezet wordt waar de stichting voor staat en iedereen op de hoogte blijft van het reilen en zeilen van de organisatie.
Dankzij de meer dan 30 vrijwilligers kan de stichting blijven bestaan.

Wat verwacht Puik voor Elkaar van een vrijwilliger?
Iedereen die enthousiast en gemotiveerd is, alsmede tijd beschikbaar heeft kan vrijwilliger worden. Tevens vragen wij de bereidheid om afspraken te maken, zodat wij er zeker van kunnen zijn dat we op je kunnen rekenen. Vrijwilligerswerk is wel vrijwillig, maar niet vrijblijvend.

Wat bieden wij?
 • U gaat werken met een groep bevlogen mensen, een team van vrijwilligers die allen geheel belangeloos werken aan dit geweldige doel,
 • Mogelijkheid om eigen capaciteiten in te zetten,
 • Vrijwilliger bij Puik voor Elkaar is niet alleen zinvol, maar ook heel leuk!
Interesse?
Bent u nieuwsgierig geworden na het lezen van de bovenstaande vacature en wilt u meer weten over de werkzaamheden? Heeft u gemiddeld minimaal 4 uur per maand over om zich in te zetten voor de Stichting Puik voor Elkaar? Stuur dan een mail naar vrijwilligerszaken@puikvoorelkaar.nl.

Downloadpagina met het Intake formulier »

« vorige pagina

Puike spaarpot

Wilt u onze stichting helpen? Dan kunt u een puike spaarpot van ons neerzetten in uw bedrijf of de organisatie waar u werkt. Zo geeft u uw bezoekers de gelegenheid om iets te doneren aan ons goede doel. Elke donatie wordt door ons zeer gewaardeerd!

Wij stellen ook spaarpotten beschikbaar aan bedrijven en particulieren om neer te zetten tijdens een speciale gelegenheid. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een verjaardag, een bedrijfsfeest, een receptie of tijdens een beurs bij je op de stand.

Hoe werkt het? Wij plaatsen een puike spaarpot, die wij in overleg regelmatig komen omwisselen of legen. Vanzelfsprekend laten wij weten welk bedrag de spaarpot heeft opgeleverd. Desgewenst kunnen wij door middel van het plaatsen van uw logo vermelden dat uw bedrijf een spaarpot van ons heeft staan.

Doet u mee? Fijn!

Wilt u een puike spaarpot ontvangen of zijn er nog vragen? Vul dan alstublieft ons contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Alvast bedankt voor de moeite!